Nu gasesti asa ceva, doar la tigani daca le dai banii aia iti face o casa langa ei.
La 4 mii euro vei gasi doar garsoniera veche, in zona parasita, in stare deplorabila.
Mai bine iti cumperi un teren la tara, eventual si cu o cocioaba pe el, unde iti poti construi cu timpul si sa-ti faci o gospodarie frumoasa in timp.
In Bucuresti am vazut si la 20 000 pe la Theodor Pallady, e mica dar decenta. Sunt mai multe de vanzare in bloc nou.
4.000 €, nu 4. 0000 €
Eram sigura ca am citit 40.000. Nu credeam ca cineva va cauta sa cumpere o garsoniera cu 4000 euro oricum asa cum ai spus si tu nu gaseste decat in oras mic, de Bucuresti nu poti sa te atingi fara 20.000.
Sunt foarte multi oameni fara bani, dar care fac economii si vor sa aiba o locuinta inainte de a le muri printii. Cei care au mai mult decat le trebuie, nu pot intelege asta. Nu spun ca e cazul tau. Dar sunt foarte multi care cred ca toti isi permit orice.
Nu spui unde. Dar la 4000 € gasesti doar in orasele mici (ieftine) si de confort 3. Cauta pe olx sau alte site-uri de vanzari.
Uite un exemplu: https://www.olx.ro/......bVPSa.html
anonim_4396 întreabă: