America nu a fost descoperita de Amerigo Vespucci(nu fapsuci) ci de Cristofor Columb. C.C. credea ca a descoperit India iar A.V. si-a dat seama ca sunt alte pamanturi, de aceea America a fost denumita dupa el. De altfel, de prima oara, America a fost vizitata si de vikingi, prin anul 1000.
Romania nu a fost descoperita de cineva anume, actualul teritoriu al Romaniei a fost locuit din cele mai vechi timpuri. Numai bine!
P.S. Ce-ar fi daca ai fi curioasa(nu curoiasa) sa inveti putina romana?
America era un continent nevizitat pe vremea aceea. In Europa s-a dezvoltat lumea, urmand ca dupa aia sa descopere America. Romania este in mijlocul Europei. Trebuia descoperita? Nu e ca la acele jocuri de strategie.
Si e Vespucci...
Am fost grabita, nu mai apucxam eu sa scriu corect
E Amerigo Vespucci si nu el a descoperit America.
Romania nu avea nevoie sa fie descoperita pentru ca printre cele mai vechi civilizatii europene ne numaram si noi.
Cica nu amerigo vespucci nu a descoperit america, pai da cine ma? Eu sunt in clasa cincea si eu stiu mai multe ca tine ca amerigo a descoperit america
Amerigo Vespucci nu a descoperit nimic, el doar a pus numele continentului deja descoperit de Cristofor Columb (care credea ca a descoperit India).
* Dupa acum stii, America este un continent iar Romania e o tara. E mare diferenta. Istoria este mult cunoscuta civilizatiilor si popoarelor din Europa decat cele din America. Aici au trait alte popoare inaintea romanilor, nu se poate spune ca a fost descoperita de cineva. Si continentul american a fost descoperit doar din greseala, initial descoperitorii au crezut ca sunt in India, de aceea se si numesc "indieni" locuitorii stravechi ai Americii. Iar Amerigo VESPUCCI nu a fost primul descoperitor, si altii au pasit deja pe acel pamant inaintea lui, insa nu stiau ca e un nou continent, doar Amerigo a adus cateva demonstratii, de acolo Vine si numele America (de la Amerigo)