Oricare si mai ales aplici la cat mai multe. Nici angajatorii nu stiu toti care e cel mai potrivit si pot accesa orice site. Nu stii de unde sare norocul. Uneori gasesti produsul cautat la un mic kiosc de mahala.
Vezi pe olx, publi24 poti adauga si tu anunt, daca nu merge poti incerca si video chat ai nevoie de o camera video, microfon, net, pc si atat si vin banii foarte multi
Daca stiai ca nu e potrivit de ce ai mai postat aici? Poti urmari anunturile din ziarele locale din orasul tau.
Buna tuturor, am gasit de curand un job pe internet si este 100% legal si adevarat, mi-au dat de curand un link pe youtube in care arata un interviu cu unu dintre creatorii site-ului si am gasit si pe internet persoane care spuneau ca au castigat bani din treaba asta, chiar unu a spus ca a scos 50 $ in 10 zile si chiar este 100% adevarat si NU este teapa, deci intrati pe site si sa facem bani impreuna, nu va spun mai multe ca toate le gasiti acolo :), acesta este link-ul de inscriere http://www.viespar.ro/? reff=3c4f63980f38d810d7a8998085d1267a, va multumesc pentru timpul acordat :)
ȘEMaria întreabă:
Cozma_Marius_1997 întreabă: