In clasa la mine suntem doar 16 si nu se merge pe grupe. Nu se fac ore online deci se pun absente.
Poți rămâne acasă, invoci probleme de sănătate sau... găsești alte o mie se scuze să nu inveți
Nu ai vreun prieten sau vecin care sa iti poata imprumuta o bicicleta?
Sau poti achizitiona o bicicleta mai ieftina la mana a doua.
Am bicicleta insa dimineata sunt -2 grade si pot raci iar saptamana asta a nins si plouat in fiecare zi.De 3xemplu anul trecut cand aveam practica vara mergeam cu bicicleta ca era cald. Acum la -2 grade vant si poate si ploaie e mai riscant si pot raci.
Inteleg.Dar vremea va mai fi doar o scurta perioada asa.
Poti opta sa mergi cu masina in zilele in care este mai frig si sa iei bicicleta cand este mai bine afara.
Sunt oameni care merg la serviciu cu bicicleta, indiferent de vreme, dar inteleg ca este greu sa faci asta, insa poti merge o zi cu masina, doua cu bicicleta, macar pana se rezolva situatia sau mai cresc putin temperaturile.
Este un sacrificiu, dar trebuie sa cantaresti daca merita sau nu sa il faci.
Cum adica nu-ti convine sa dai din alocatie? Dar ce faci tu cu banii aia? Nu ii dai in casa pentru mancare, pentru spalat, pentru ingrijirea ta. Nici drumul la scoala nu ti-l platesti?
E decontatata insa nu vine dupa noi nu intelegi ca nu vine autobuzul din cauza ca suntem prea putini.
Confunzi masina gratuita cu decontarea.
Iei biletele de acum si mergi cu ele la scoala sa-ti dea banii inapoi.
Poate mergi cu un coleg sau rogi pe cineva care merge la munca în oras sa te ia și pe tine
EU SPER SA MERG KA SCOALA FIZIC IN TOAMNA CAND VOI FI A 12 a
Cel mai bine este sa discuti problema cu dirigentele. Spune-i exact ce se intampla sa nu creada ca nu vrei sa te duci la scoala ci ca nu poti. Sigur va gasi o solutie sa nu ti se puna absente.
Fura o bicicleta fundtioneaza asa am facut si eu sau foloseste comanda /tpto school de obicei merge
Salut!
Naveta fiind decontata autobuzul trebuie sa vina dupa voi, indiferent de cati sunteti. El e platit ca sa faca drumul respectiv sa va ia. Incearca sa vorbesti la scoala, sa vorbesti cu directorul si chiar mai sus sa mergi. Daca vrei sa ajungi la scoala lupta-te pentru dreptul tau. Mergi la primarie, fa o sesizare acolo, spune ce problema ai. Nu te da batut, nu renunta. Cauta solutiile cele mai bune ca sa nu acumulezi absente. Ai internet, foloseste-te de el, cauta sa vezi ce poti face in astfel de cazuri. Sa stii ca nu esti singurul care se loveste de asemenea situatii, important este sa nu renunt.
Am sunat la primarie si vorbeau cu aroganta ca soferul s-a angajat in alta parte si ca nu angajeaza pe altcineva pentru 10 elevi. Unde as putea face reclamatie?