| Pisssssi a întrebat:

Sunt foarte nehotarat intre aceste doua telefoane. Vreau sa-mi cumpar un iPhone 4s sau Samsung Galaxy S2 si nu ma pot decide. Vreau sa aud parerea dumneavoastra, daca sunteti posesor sau daca nu, ce ati alege intre cele doua, netinand cont ca de diferenta dintre preturi happy

Răspuns Câştigător
| iesiacasa a răspuns:

Salut eu iti spun sa nu stai pe ganduri si sa iti iei s2 deoarece :in primul rand marimea de 4.3 inci care este ok, are un display super amoled plus deci mai bun ca retina display de pe iphone; s2 are procesor de 1.2 ghz dualcore vs 1dualcore dar s2 are exynoos care este folosit si la s3, s4, note deci va rula toate aplicatiile foarte bine; are un design mai placut fata de iphone 4 s si ce e cel mai important este ca a castigat telefonul anului 2011. sper ca te am convins. funda《》

2 răspunsuri:
| djpro2012 a răspuns:

Eu am un iphone 4 s si sunt foarte multumit de el. In legatura cu telefoanele care au ca sistem "android", vreau sa spun ca sunt foarte dezamagit. Am avut un S1 care dupa 1-2 luni, pur si simplu s-a dus softul si a trebuit sa ma complic. Dar asta depinde de tine, eu votez pentru Iphone

| FlorinM28 a răspuns:

IPhone 4S