| b3byko a întrebat:

Sunt in cautare de site-uri de surveys(sondaje platite) care sunt bune si chiar platesc, deci, in consecinta, lucreaza cineva cu vreun site de top de acest gen care chiar plateste sau macar daca este sigur de vreun site de acest gen care este bun si plateste bine (ma refer la cele in engleza desigur pentru. ca in romana nu prea exista si se plateste foarte prost)?
Multumesc celor care vor raspunde!

4 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| dragonflyght a răspuns:

Intr-adevar platesc putin, dar sigur, in schimb cele englezesti sunt scam. Daca doreste cineva invitatie pentru EUPANELS,(inregistrarea pe site se face decat cu invitatie de la cineva) trimiteti-mi e-mail pe dicu_carolina2010@yahoo.com
Mai stiu cateva site-uri romanesti, sigure pe care umblu si eu.O sa enumar cateva:
www.sondaje.ro,
www.askgfk.ro (si aici cine vrea invitatie ii trimit cu placere), http://www.ivox.ro/inv/4f3182d03124e ( pe acest site acumulezi puncte si cu ele cumperi produse dupa site), mai am unul cu niste jocuri www.uget.ro, dar nu prea imi place ca e un pic aiurea. Succes si daca mai gasiti alte site-uri care nu sunt scam sa imi spuneti si mie!

| AlexAlx9696 a răspuns:

Https://www.myiyo.com/? ref=312892532 intra aici