| Ionut123987 a întrebat:

Sunt niște jocuri în care poți sa faci bani și cică ii virează în paypal, nu trebuie sa dai bani și nici nu sunt ca jocurile de noroc. Dacă chiar sunt adevărate și îmi dau paypal-ul ar putea sa îmi ia datele sau ceva? Sunt multe jocuri de genul, dar ma gândesc ca dacă sunt excrocherii cineva ar fi intervenit, pentru ca pe unele le știu și de un an și de atâta timp cineva ar fi aflat și intervenit. Voi ce părere aveți?
Și dacă asociez cardul meu de BT în PayPal o sa îmi ia comision de pe card?

3 răspunsuri:
| Mirel4412 a răspuns:

Pai ideea e ca castigi bani. 10 dolari dupa un an. Merita in fiecare zi sa stai o ora sau mai mult in aplicatie sa te uiti la reclame si cam atat? Ca asta e adevarata schema, nu sa ti fure tie datele de paypal. Tu ii imbogatesti pe si ca te uiti la reclame, si bani primesti foarte putini sau doar daca aduci si alte persoane in joc, ca o schema piramidala dar nu mlm(multi level marketing, mai degraba slm( single level marketing).
Sper ca ai inteles cun sta treaba.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E plin de escrocherii si pe google play. Peste tot de fapt, nu ar trebui sa ai asa incredere

| tzionut a răspuns:

Daca vrei neaparat bani da-mi adresa ta de email in privat si iti redirectionez ultimul meu email din spam. Tocmai am castigat 4.5 milioane de dolari. Eu castig suficient si nu am nevoie de ei. poate ai tu.