Cumpara-ti haine la reducere, mancare mai iefina, nu mai iesii atat de des la restaurat, nu mai vb la telefon atat si nu maio face cadouri. eu asa am facut acum ca am ramas fara luicru de vreo cateva luni si a dat rezultate.
Sa economiseati. Sau pune banii intr-un cont in banca si nu-i mai simti cum te gâdilă la degete...
Fii atenta la motivele pentru care cumperi. Daca e o anumita perioada a lunii, daca un anumit context... Ajuta si sa scrii pe hartie tot ce cheltuiesti in fiecare zi. Vei incerca a doua zi sa nu mai atingi cifra de ieri. Si cand pleci din casa, ia-ti o anumita suma cu tine, rezonabila pentru o zi, nu toti banii de care dispui.
Cand ai sa ajungi la fundul sacului ai sa vezi de ce esti in stare.Nevoia educa omul sa fie econom.
Pentru inceput, incearca sa pui o suma mai mica intr-un buzunar al unei haine cu care te imbraci mai rar si apoi coase-l la masina, si uita un timp de ei! Daca da rezultate incearca si cu sume din ce in ce mai mari!
Afirmatia ta releva faptul ca ai ce cheltuii e bine, la intrebare, ia o suma de bani mica pentu o zi si te gandesti ca trebuie sa iti ajunga toata ziua, apoi treci la o saptamana, calculezi ce ai de facut cheltuieli necesare, apoi treci la o luna, bafta si asteptam rezultatele tale in 1 luna
Sa fii mai cumpatata; nu exista "nu pot"; daca nu vei ajunge in situatia sa nu ai ce cheltui si probabil atunci vei reusi sa te abtii la cumparaturi...
anonim_4396 întreabă:
Bosssfsjhefd întreabă: