Asta e birocratia in ROMINIA te inteleg pentru ca am si eu parintii cu aceasta pb. cred ca un alt proces. un av bine sau la cortea internationala de justitie sa dea statul bani. nici dosarele rez de ei scriptic nu au fost rezolvate faptic[ despagubirile celor deportati care au cistigat le a venit hot si banii in anul 3000 ] asta e tara lui Papura Voda]
nu e amuzant dar o sa rad
auzi baba de 95 de ani, care nici sa scrie nu ar trebui sa stie la varsta asta, pune intrebari pe TPUai prins net cu telefonul in fata blocului nu imi pot explica
Toti 3 de mai sus, JET rahatilor
eu zic sa vorbesti cu un avocat, este cel mai bine.
bafta budincuto
Ma mir ca nu ai zis 100 de ani, cat mai aveai 7 ani nu e mare lucru. Mda cont facut din cauza foamei
Daca incerci sa ajuti pe cineva, trebuia sa precizezi, nu sa te prezinti ca fiind o babuta de 93 de ani, cu nickname smecher si care, facand abstractie de faptul ca stie ce e ala calculator la 93 de ani, sta pe net cand ar trebui sa fie de fapt pe drumuri. Nu suna prea credibil si multi vor crede ca ii iei in bataie de joc.
De fapt cred ca cineva prezinta cazul unei batrane, acest Smackdown, nu este o batranica de 93 de ani, doar prezinta cazul unde-i batrane, care are nevoie de ajutor, desi ma cam indoiesc.
Da' asta ar fi o idee`.
Imi pare rau, dar nu te pot ajuta, am vrut doar sa-mi spun si eu parerea cu privire la chestia pe care o comenteaza toata lumea.
Sa fi iubit`!
Daca ai 93 de ani m-arunc de la parter. O ia rara siteul. Uiti ca astora batrini le poti atribui alte directii mentale ca sa nu mai vorbesc de termenii specifici unei anumite meserii.Ne-ai aburit si nu-mi merge dezaburirea.Si drumurile facute la tribunal, mai poti mamaie, mai poti?