Ti-as recomanda unul cu specific japonez, care este mai sanatos si mai curat, decat al coreenilor.
Am mancat de 2 ori al coreeni, gatit de bucatari coreeni si cu personal coreean, dar nu mi-a placut. mancarea lor nu are nimic interesant sau deosebit si apoi, stilul de a avea plita cu foc pe masa ta, sa stai in fum si sa-ti gatesti, nu cred ca va atrage clientela europeana, obisnuita sa fie servita nu sa-si gateasca singuri. Mie personal nu mi-a placut!
Pentru europeni si in special pentru romani, cred ca un restaurant spaniol ar fi cel mai nimerit, plin de carne si alte bunatati gustoase, facute pe gratar de bucatarul angajat, nu de clientii care vin sa manance.
In principiu da, insa deja daca discutam de "peste citiva ani" e mult prea departe in viitor si trebuie sa ai in vedere si instabilitatea incredibila din domeniul asta. Nu stii cum va evolua criza alimentara si economica (e clar ca o sa fie mult mai rau, insa nu stim inca cu adevarat la ce magnitudine va ajunge dezastrul), cum va evolua nebunia geo-politica (o China care invadeaza Taiwan-ul si apoi se aliaza cu Rusia pentru a sterge pe jos cu Europa nu e un scenariu SF, din pacate), asa ca e bine sa fii rezervat si sa ai in vedere ceva mai sigur. Eu de exemplu vad ca o zona de prezent-viitor aria serviciilor de instalatii sanitare/electrice/mobila-amenajari interioare, ca si pachet mixt. Adica sa iti faci o firma care sa ofere servicii de calitate pe intreaga gama de nevoi a unui cetatean de rind care se muta intr-o casa noua, dar si a unuia care sta in aceeasi casa de n spe ani si ar vrea sa isi faca revizii/reparatii/operatiuni periodice de mentenanta la reteaua electrica/instalatiile sanitare/configurat-instalat-ales electrocasnice.
Vei avea succes doar daca se vede cat de curat este in bucatarie!
Multi dintre clienți se feresc daca nu vad toată bucătăria
Asa este loterie le este frică oamenilor
Dar daca ei vad cu ochii lor cum se prepara mâncarea in ce condiții
atunci i sa ai mulți clienți
Butnaru_Andreea_Alina_1989 întreabă: