Iti va fi destul de greu cu tot cu girantul tau avand in vedere noile reglementari ale bancilor. Data fiind suma relativ mica pe care vrei sa o iei, ai sanse destul de mari sa iei un imprumut de la o banca ce mai accepta girant: raiffeisen, bcr, pireus etc.
Sincer nu stiu insa daca merita riscul. E un risc mare pe care ti-l asumi si trebuie sa fii extrem de constient de acest lucru
Absolut nici o bancă, nu îți va acorda nici un fel de împrumut dacă nu ești angajatul unei societăți de minim 6 luni.
E obligatoriu ca beneficiarul contului sa aiba un venit. Poate face altcineva imprumutul, iar tu sa-l girezi cu apartamentul.Bine-nteles ca ai tot interesul sa platesti la timp ratele.Dar intai socoteste daca iti poti permite s-o faci, in paralel cu cheltuielile pe care le implica o masina.
Sincer,fara sursa de venit nu cred ca ti-l va acorda cineva.mai bine iti iei job si strangi banii decat sa te manance de viu banca.
Parerea mea este ca, daca nu iti permiti sa o cumperi singur mai bine stai deoparte. Iti recomand un articol: http://www.haios.ro/rezumate.php?id=80&sct=8261
E doar o poveste dar e foarte adevarata.
Eu mi-am facut un credit pentru masina si acum nu stiu cum sa dau banii mai repede sa scap de el. O sa fii legat si nu o sa poti face nimic.
Toate cele bune si succes in alegerea deciziei corecte.
Perioada maxima de creditare la noi este mai nou de maxim 5 ani.La un credit de 5000e o sa ai de platit o rata de vreo 400e, pune si dobinda si ajungi sa dai inapoi vreo 8-9000e.Mai ia in considerare cursul euro si vezi daca iti poti permite. Daca da esti invitatul meu...
Andrei6699 întreabă: