anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Tata imi pune la dispozitie un spatiu de cativa mp ca sa imi deschid o afacere.de preferat sa ma gandesc ce as putea sa vand acolo... e intr-o zona buna intr`e centru si piata mereu circulata.idei va rog?

6 răspunsuri:
| PetreConstanta a răspuns:

Sigurul lucru de baza acum este mancarea si consumabilele De asta va avea mereu lumea nevoie

| MihaelaDart a răspuns:

Asa tata sa tot ai, nu-mi dai mie spatiul, ca am eu idee de ani buni pentru el happy. Oricum tine-l ori il poti subinchiria daca nu ai momentan idei ceea ce doresti sa faci cu el. Totul tine de domeniul de lucru pe care-l ai, daca nu consulta piata cu ce ar merge bine in zona respectiva. Bafta!

| Piiink a răspuns:

Gandeste bine la ce iti place tie cel mai mult. Nu stiu uite mie imi plac fardurile hainele dulciurile. Tie poate sa iti placa ori ce big grin Gandeste-te la ce iti place tongue si pune in practica big grin Noi nu avem de unde sa stim ce iti place sau ce nu iti place thinking Asa ca singurul care stie esti tu :*!

Bafta :* >>big grin

| lucybzz a răspuns:

Poate ca un suc rece, limonada nu ar strica in urmatoarele 2 3 luni...e un inceput. poti incerca
ooo si sa stii ceva... orice ai vinde sa nu fie scump oamenii tin la buzunar big grin
baftabig grinnerdd

| dydav a răspuns:

E subanchiriat... acum sunt telefoane de vanzare/ reparatii etc

| Alex_9342 a răspuns:

Sunt student la specializarea Afaceri Internationale din Constanta, te-as pitea ajuta, dar trebuie sa imi dai mai multe detalii despre amplasament id:vasiliu.alexandru