anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Știați că până la 3, 5% din banii pe care vi-i ia statul pot fi direcționați către un ONG completând un formular și trimițându-l la anaf?
Dacă da, unde alegeți să vă direcționați banii?
Dacă nu, aveți de gând să o faceți?

5 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Am completat de mai multe ori pentru Dăruiește Viata.

| BumiWolfie15 a răspuns:

Da,știam. Părinții cu salarii din școala mea semnau un formular prin care își dădeau acordul să direcționeze 2% din bani în fondurile școli. Scuze, dar eu nu am salariu, deci nu am din ce să dau. Aș dona acei bani fără nicio strângere de inimă unei organizații care se ocupă cu salvarea animalelor sau un adăpost. Eu am avut zeci de pisici și știu cât de ridicate sunt costurile necesare îngrijirii lor și le-am iubit pe toate din suflet în ciuda faptului că nu am putut face nimic pentru sănătatea lor. Dar, una care respectă normele nu doar făcută ca să primească de la stat resurse.

| anonim_4396 explică (pentru BumiWolfie15):

Nu crezi că sunt chestii mai importante de salvat decât niște pisici?

| BumiWolfie15 a răspuns (pentru anonim_4396):

Pentru mine nu există nicio cauză mai importantă. Urăsc copiii, natura e distrusă de mult, pe bătrâni îi așteaptă moartea la ușă, victimele se victimizează prea mult și ce ar mai fi tot nu mă impresionează. Oamenii sunt niște jeguri în general, nu-mi *** resursele pentru cineva căruia " îi dai un deget și îți ia toată mâna ".

| anonim_4396 explică (pentru BumiWolfie15):

Aha. Ai probleme serioase cu capul.

Întrebări similare