La 15 ani nu exista jocuri in fata calculatorului, pentru ca nu esti expert in nimic.
La 15 ani esti expert in jocurile de copilasi si cam atat.
dar poti castiga bani buni daca iti cauti ceva de munca, pe la serele de legume, pe la stransul fructelor sau pe la piata din apropiere.
Nici cei care au terminat facultati de IT nu-si gasesc de munca pe computer, decat rar, cu atat mai putin un copilas de 15 ani, care nu are habar de programare sau software.
Am zis eu ca nu am habar de hardware si software?
Da-mi voei sa ma indoiesc ca ai stii tu ceva la 15 ani.
Dupa cum vad, nici capabila nu esti sa faci diferenta intre ceea ce am scris eu sus si ce ai scris tu.
Va trebuii sa te cobori de unde te-ai urcat si sa intelegi ca, copii ca tine, nu pot obtine joburi de profesionisti, pentru ca nu au cum.
Eu am angajati profesionisti in IT, programare si software si lucrez cu ei, platindu-i foarte bine, mii de dolari pe luna, dar nu voi angaja niciodata un copilas de 15 ani, care nu are habar de nici unele.
Una este sa te joci un joculet si alta este sa faci munca serioasa de programare sau implicat in proiecte unde cunsotintele in diverse programre, este vital.
Nu va platii nimeni un copil care acum invata asa ceva, sau sa-l lase sa se joace, ca nu-i de gluma aici.
Si daca cineva a folosit asa ceva crezi ca e prost sa impartaseasca si altora?
Pagini de Facebook, Instagram cu citate și alte fantezii de astea. Trebuie să îți alegi o nișă și să știi a o promova. Dacă te chinui vreo 2-3 luni să promovezi o să strângi un număr frumușel de urmăritori. În acel moment ești ceea ce se numește Influencer. Mai pe scurt, o să te caute lumea pentru colaborări (adică să le faci reclamă pe pagină, în schimbul unei sume de bani - în funcție de urmăritori).
DannyDanny27 întreabă: