Nu am pus-o sa ma aflu in treaba, imi doresc sa facem ceva in legatura cu asta. vreau sa ne unim si sa semnam anumite petitii sa nu devenim sclavi pentru altii in locul pe care il numim tara!
Eu numar pe degete cate minute stau pe facebook intr-o luna!
Sincer, ma plictiseste si am alte chestii mult mai importante de facut!
Am o singura viata si n-am chef s-o irosesc si pe asta!
Aha...pai succes in continuarePe TPU sigur nu e locul potrivit.
Ce zici? nu vrei sa ni te alaturi noua, sa inlaturam coruptia si inselatoria? sa formam un grup si sa semnam anumite petitii in favoarea noastra, a oamenilor? Spune?
Nu iti doresti sa te alaturi noua? Sa creem un loc in care noi sa guvernam?
Sincer,cand ii vad pe toti cum stau cu orele pe facebook pe PC/laptop/smartphone etc., a ajuns sa-mi fie mila de ei!
Unii au ajuns sa posteze chiar si atunci cand se duc la culcare/se scoala, mananca etc!
Nu crezi ca sunt vise? Noi sa guvernam?
Noi sa semnam anumite petitii catre guvern..la 100.000 de semnaturi, ideea merge la guvern pentru a fi adoptata sau nu..nu imi doresc sa devin marioneta oamenilor bogati! cred ca nici tu!
Mdaaa..de curiozitate.Esti politician, sau le ai cu politica?
Daca esti de acord baga id asta in lista : n_chris_95 si haide sa dezbatem probleme si sa gasim solutii..se inchid toate intreprinderile, prostitutia e in toi, se taie salariile, mai vreti motive?
N_chris_95..astept pe toata lumea. vreau sa creem o noua romanie! ..Va astept, Fratii mei!-si eu sunt tot un tanar ca voi!
Am 17 ani..sunt un tanar, dar imi doresc sa nu merg in afara si sa sterg pantofii strainilor!
Mda...momentan nu imi merge yahoo, dar imi poti explica cam sa te bag pe mail?
Te bagi?
Ai putea face o petitie online!
P.S.:Am 16 ani, dar m-am uitat mult la TV!
Ca bine zici.Te duci in tara X, e inundata de romanii
Facem..baga id meu in lista..haide-ti daca pentru noi..pt tineretul din ziua de azi!
Baga id meu.vb mai multe acolo!-te rog
De ce nu merge yahoo? nu prea stiu.
))))).No
Hai lasa, ce ne intereseaza pe noi ce fac altii, ce daca isi maresc conturile ...Bravoo lor ca au facut un site de socializare asa de frumos!
Nu ma leg de fb, vreau sa zic..ca noi ar trebui sa luam o initiativa impotriva ilegalitatilor, foametei si coruptiei din aceasta tara, Vreau sa creem un grup, sa semnam anumite petitii pentru binele nostru, ce zici? ni te alauri?
Da, mai, ne gandim. Dar facebook-ul e un bun mijloc de comunicare, cu persoanele de afara, de exemplu, intrucat este folosit in toata lumea.
Si care e problema ca ii marim cuiva conturile? Doar nu dai bani de la tine din buzunar. Asta e gelozie si rautate. Daca nu ti-a venit tie ideea inspirata sa creezi un site ca facebook, nu-i vina nimanui. Baiatul ala a fost destept, si acum face bani. E simplu.
Si de ce sa nu-l ajutam sa faca, daca tot nu dam de la noi din buzunar?
Nu are legatura cu faceboku treaba cu munca, e un simplu acces la informatiile prietenilor tai, ca un fel de barfa. In Romania pot face grupurile ceva dar nu cat sa rezulte ce dorim. Noi suntem negrii pe plantatie, chiar si cei bogati. servim pentru niste interese mai mari. Vizavi de politica, am stat intre ei si cunosc cu gandesc, se injura la tv si la parlament chefuiesc impreuna,
La chefuri si la distractie..la furat bani toti se aduna
Ai dreptete der gandeste-te ca uni au devenit chiar dependenti de Facebook si nu prea ai ce face trebuie sa existe ceva mai nou mai interesant care sa ne faca sa uitam de tot de Facebook exact cum a fost si cu Hi5-ul!
Eu vorbesc despre educatie, lipsa de bun simt, raspundere, coruptie, prostitutie. vreau sa creem un grup prin care sa ne ridicam noi..ca populatie, nu sa murim de foame pe la colturile blocurilor..Esti de acord?
Da ok este adevarat tot ce spui tu