| Bellatores a întrebat:

Tinerilor,stati pe facebook, dar va ganditi macar o clipa la viitorul vostru? Va ganditi ca in timpul cat voi il pierdeti altii isi maresc conturile pe spinarea voastra. Poate ca acum nu va pasa dar cand veti mai creste veti vedea ca nu aveti ce munci..sunteti de acord?

36 răspunsuri:
| Iubibilăă a răspuns:

Spui bine ce spui.
Jos palaria!
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da ma gandesc la viitorul meu. Ce ma intereseaza de altii? Pe ei ii intereseaza de mine? Hai lasa-ma cu filosofia asta inversa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Are dreptate G2225hda

| G2225hda a răspuns:

Intrebarea asta ai pus-o si tu ca sa te aflii si tu in treaba?

| Bellatores explică (pentru G2225hda):

Nu am pus-o sa ma aflu in treaba, imi doresc sa facem ceva in legatura cu asta. vreau sa ne unim si sa semnam anumite petitii sa nu devenim sclavi pentru altii in locul pe care il numim tara!

| xXAlphaXx a răspuns (pentru Bellatores):

Eu numar pe degete cate minute stau pe facebook intr-o luna!
Sincer, ma plictiseste si am alte chestii mult mai importante de facut!
Am o singura viata si n-am chef s-o irosesc si pe asta!

| G2225hda a răspuns (pentru Bellatores):

Aha...pai succes in continuarehappyPe TPU sigur nu e locul potrivit.winking

| Bellatores explică (pentru xXAlphaXx):

Ce zici? nu vrei sa ni te alaturi noua, sa inlaturam coruptia si inselatoria? sa formam un grup si sa semnam anumite petitii in favoarea noastra, a oamenilor? Spune?

Nu iti doresti sa te alaturi noua? Sa creem un loc in care noi sa guvernam?

Sincer,cand ii vad pe toti cum stau cu orele pe facebook pe PC/laptop/smartphone etc., a ajuns sa-mi fie mila de ei!

Unii au ajuns sa posteze chiar si atunci cand se duc la culcare/se scoala, mananca etc!

Nu crezi ca sunt vise? Noi sa guvernam?

Noi sa semnam anumite petitii catre guvern..la 100.000 de semnaturi, ideea merge la guvern pentru a fi adoptata sau nu..nu imi doresc sa devin marioneta oamenilor bogati! cred ca nici tu!winking

| xXAlphaXx a răspuns (pentru G2225hda):

Pai cine atunci? Politicienii astia corupti, nesimtiti, lenesi pe care ii intereseaza doar buzunarul lor! In frunte cu Basescu si Ponta(a zis ca va face ceva in tara asta si n-a facut aproape nimic)!
P.S:Iti pot scrie un roman cu ce-mi vine acum in minte!

Mdaaa..de curiozitate.Esti politician, sau le ai cu politica?

Daca esti de acord baga id asta in lista : n_chris_95 si haide sa dezbatem probleme si sa gasim solutii..se inchid toate intreprinderile, prostitutia e in toi, se taie salariile, mai vreti motive?

| G2225hda a răspuns (pentru xXAlphaXx):

Am inteles.Mda ma alaturlaughingDa unde sa vin? Am X ani frate... Poate cand o sa am drepturi de votwinking

N_chris_95..astept pe toata lumea. vreau sa creem o noua romanie! ..Va astept, Fratii mei!-si eu sunt tot un tanar ca voi!happy

Am 17 ani..sunt un tanar, dar imi doresc sa nu merg in afara si sa sterg pantofii strainilor!

Mda...momentan nu imi merge yahoo, dar imi poti explica cam sa te bag pe mail?

Te bagi?

Ai putea face o petitie online!
P.S.:Am 16 ani, dar m-am uitat mult la TV!

Ca bine zici.Te duci in tara X, e inundata de romanii

Facem..baga id meu in lista..haide-ti daca pentru noi..pt tineretul din ziua de azi!

Baga id meu.vb mai multe acolo!happy-te roghappy

De ce nu merge yahoo? nu prea stiu.sad

laughing))))).No

| asasunteucesafaci a răspuns:

Hai lasa, ce ne intereseaza pe noi ce fac altii, ce daca isi maresc conturile ...Bravoo lor ca au facut un site de socializare asa de frumos!

| Bellatores explică (pentru asasunteucesafaci):

Nu ma leg de fb, vreau sa zic..ca noi ar trebui sa luam o initiativa impotriva ilegalitatilor, foametei si coruptiei din aceasta tara, Vreau sa creem un grup, sa semnam anumite petitii pentru binele nostru, ce zici? ni te alauri?

| Behindyou a răspuns:

Da, mai, ne gandim. Dar facebook-ul e un bun mijloc de comunicare, cu persoanele de afara, de exemplu, intrucat este folosit in toata lumea.

Si care e problema ca ii marim cuiva conturile? Doar nu dai bani de la tine din buzunar. Asta e gelozie si rautate. Daca nu ti-a venit tie ideea inspirata sa creezi un site ca facebook, nu-i vina nimanui. Baiatul ala a fost destept, si acum face bani. E simplu.
Si de ce sa nu-l ajutam sa faca, daca tot nu dam de la noi din buzunar?

| ziggs a răspuns:

Go home... youre drunkwinking

| Marius_Spataru_1985 a răspuns:

Nu are legatura cu faceboku treaba cu munca, e un simplu acces la informatiile prietenilor tai, ca un fel de barfa. In Romania pot face grupurile ceva dar nu cat sa rezulte ce dorim. Noi suntem negrii pe plantatie, chiar si cei bogati. servim pentru niste interese mai mari. Vizavi de politica, am stat intre ei si cunosc cu gandesc, se injura la tv si la parlament chefuiesc impreuna,

| Bellatores explică (pentru Marius_Spataru_1985):

La chefuri si la distractie..la furat bani toti se adunahappy

| SCG8 a răspuns:

Ai dreptete der gandeste-te ca uni au devenit chiar dependenti de Facebook si nu prea ai ce face trebuie sa existe ceva mai nou mai interesant care sa ne faca sa uitam de tot de Facebook exact cum a fost si cu Hi5-ul!

| Bellatores explică (pentru SCG8):

Eu vorbesc despre educatie, lipsa de bun simt, raspundere, coruptie, prostitutie. vreau sa creem un grup prin care sa ne ridicam noi..ca populatie, nu sa murim de foame pe la colturile blocurilor..Esti de acord?

| SCG8 a răspuns (pentru Bellatores):

Da ok este adevarat tot ce spui tu