| alexwahl a întrebat:

Tot mai activ sunt, dar nu avansez. Pe TPU poti sa iti cresti ranku cu bani? Adica sa ajuti editorii.

Răspuns Câştigător
| Lioana a răspuns:

Astazi vad ca ai fost foarte activ. Cu siguranta vei urca in clasament dar asta se va vedea doar maine. Dimineata se actualizeaza clasamentul general.

13 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

TPU apartine unei companii Freeroad SRL si nu primeste mita, sau donatii.

Rankul se stabileste in functie de cate raspunsuri bune oferii celor de pe TPU.
Aici poti citii mai multe intrebari si raspunsurile lor, care te vor ajuta sa intelegi cum functioneaza TPU:
https://www.tpu.ro/intrebari-frecvente

| alexwahl explică (pentru Violleta2022):

Eu am vrut sai ajut financiar

| Violleta2022 a răspuns (pentru alexwahl):

Ma indoiesc ca firma respectiva accepta donatii, ca sa-ti creasca rankul, asta fiind mita deja!
Rankul il obtii prin multa munca cu raspusuri foarte bune si de folos, pe care le dai celor care pun intrebarile.

Din pacate, spaga nu functioneaza in toate cazurile.
Invata-te sa respecti legea si sa nu mai oferi mita ca sa obtii favoruri, ca nu-i normal!

Pai eu am bani ca parintii imi lasa mie alocatia

Tu esti prea mic pentru a intelege asta, dar alocatia ta nu ajunge sa sponsorizezi o firma!
Iar oferta ta nu este valida, pentru ca vine din partea unui minor!
Foloseste-ti alocatia sa-ti cumperi ce vrei si lasa mituirea unei firme pentru obtinerea de favoruri, ca este ilegal ceea ce propui tu!

Am facut 14 ani.Am vrut sa ma impritenesc cu editoru.

Nici o sansa sa te imprietenesti cu editorii sau adminii acestui site!
Oamenii astia muncesc aici, nu sunt sa-ti faca tie favorouri de copil razgaiat. Cu ce esti tu mai presus ca sa obtii favoruri?

Ai o varsta cand trebuie sa inveti sa fii respectuos si sa intelegi ce este bine si ce este rau, iar oferta de mita(spaga) este un lucru foarte, foarte rau si grav, putand sa intri la puscarie pentru ca ai oferit spaga.
Nici un om sanatos la cap, nu si-ar risca serviciul si nu ar lua mita ca sa ajunga dupa gratii.

Pe tine chiar nu te-au invata parintii nimic?
Tu nu poti face diferenta intre a oferii mita pentru obtinere de favoruri, sau a te comporta normal si a urca in rank, ca orice user normal?

| T0T a răspuns:

Trebuie să devii admin.

| alexwahl explică (pentru T0T):

Bine da nu asa din prima. daca era dupa mine, imi dadeam admin doar asa de forma ca sa stie cei de aici cu cine stau de vorba... Ai reusit la examen?

| T0T a răspuns (pentru alexwahl):

Te votez eu dacă e.
Am luat 8. Era să iau 9 dar foarte exagerat omul, căuta mereu nod în papură. E bine și așa.

| alexwahl explică (pentru T0T):

Bravo!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebuie sa dai cât mai multe răspunsuri ca sa avansezi. La 100 de răspunsuri date, ajungi la senior.

| alexwahl explică (pentru anonim_4396):

Eu am peste 503...