Impune respect, fi autoritar dar astfel incat daca cineva te jigneste sau ceva intoarcei vorba! nu fi mai prejos de el! cu pumnul nu faci nimic, dar cu vorbele poti sa cumintesti oameni, sa imblanzesti bestii! sti cum e melodia aia:"vorbele ranesc adanc"(nu lua chiar acest exemplu doar fa ceva cu starea ta!)te rog fundita, votul?
Te duci la ea si ii zici frumos : " fetito lasa-ma in pace ca te bat de te stric, m-am saturat sa te tot iei de mine " si daca te injura sau comenteaza. O iei de par faci putin roata cu ea, o dai cu capu de pereti, ii dai cu genunchii in gura si la final cand o pui pe jos daca vrei sa o umilesti o scuipi. M-am saturat de toate divele astea jur . Ok, dar sa nu faci asta in incinta scolii o zic din proprie experienta
Sau stii acre e secretul de aur : Rabdarea si indiferenta. Ia nu ii mai zii nimic si fii cu capul pe jos, cand trece pe langa tine razi sau chestii de-astea. Daca se mai ia de tine si iti zice ceva de genu " tu proasto " tu sa te uiti in ochii iei si sa incepi sa razi si pleci. Acum na tu alegi 1. bataie 2.indiferenta... Daca nu merge cu indiferenta clar bataie
Iti zic asta pe privat si daca e mai vb acolo
Ti-am dat mesaj
AmFostOdataEuOBaba întreabă:
90AnnaLove89 întreabă: