| IngerasMikutz a întrebat:

TPU ce sa fac sa nu mai imi fie rusine sa iau tigari de la mgazin ziceti-mi sfaturi dau funda la cel mai bun raspuns nu-mi ziceti gen nu mai fuma sau din astea si care tigari sunt mai bunehappy dau funda si vot

Răspuns Câştigător
| Awesoman a răspuns:

Este foarte greu si ce va urma sa iti spun, hah, este foarte complicat, necesita o mare atentie, vreau sa te uiti bine la urmatorul dialog pe care l-am scris.

- Buna ziua. Un pachet de tigari, va rog.
- Poftim.
- Multumesc, la revedere.

Sper ca ai inteles acest complicat sacrificiu care l-am facut pentru tine pentru a capata mai mult curaj.

4 răspunsuri:
| V1p3rViruSsatuL a răspuns:

Pai ce poti sa faci te duci si zici.
Un pachet de tigari...
Ce rusine ca doar nu faci sex... e doar un pachet de tigari..remediu nu ai caci tine de subconstient dar mai bine ia o gura de aer si apui du-te si cumparalaughingPa

| ѕмιℓєє a răspuns:

Ceri pur şi simplu un pachet de ţigări, iar dacă chiar îţi este aşa ruşine, cere-i altcuiva să îţi cumpere.

| MihaiElenaP a răspuns:

Nu are de ce sa iti fie rusine chiar de esti minora sau nu..indiferent ce cumperi nu are de unde sa stie vanzatorii pentru sau de ce cumperi.Gandeste-te ca nu te poate judeca nimeni de ce cumperi ceva.din contra ei sunt multumiti ca le faci vanzare.

| KodrutZ a răspuns:

Narghilea sau tigara eletronica.
@V1p3rViruSsatuL: Mai bine ar cumpara prezervative decit tigari. Din orice punct de vedere ai privi problema. Spun asta si ca parinte, as prefera sa o vad pe fiica-mea ca isi ia prezervative la 13 ani decit tigari. Nu tine de subconstient, tine de lipsa de vointa si de prostie, tigarile de acum nu mai sint ceea ce erau odata, sint pline de chimicale. Daca tot vrei sa fumezi, poti sa iti cumperi frumos tutun si sa iti rulezi singur, e ceva mai ieftin si mai putin nociv.
@MihaiElenaP: Desigur ca nu are de ce sa ii fie rusine, afisele alea cu "nu vindem tigari si alcool minorilor" sint acolo la oha, ca cere legea, nu ca asa ar fi corect si normal intr-o tara de oameni cu altceva in cap decit tarite!