| Girly97 a întrebat:

Trebuie neapărat să am o firmă pentru a avea un POS?

13 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

La ce ți-ar fi util un POS dacă ești persoană fizică?!?

| Wr3nch a răspuns (pentru mihai69):

Incasarea banilor intr-un mod mai profi fata de numerar unde te incruci cu rest?

| mihai69 a răspuns (pentru Wr3nch):

De cont bancar ai auzit? acolo poți încasa orice sumă de bani. Fără să te încurci cu numerar, rest etc.

POS e ma convenabil, ca nu stai sa completezi date, sa te gandesti daca is corecte, etc. Eu nu as plati ceva prin transfer bancar, ca e pierdere de vreme. Si costa in plus daca eu sunt la banca X si tu la y.

Majoritatea aplicațiilor bancare nu au nevoie de multe date ca să poți oprea un transfer. O poți face cu un simplu cod QR.
Despre costuri - da, e posibil. Dar crezi că un POS nu are costuri de funcționare? happy

Sef, nu incerc sa fac o dezbatetere. Un pos e vreo 100 de lei la inceput, dupa ai comisionul din tranzactii si o taxa de administrare. Eu personal il gasesc convenabil, dar fiecare PFA sau independent decide pe barba lui.

Aici era vorba despre persoană fizică, nu PFA.

Ea intreaba daca e nevoie de firma. Ca PFA nu iti faci firma.

| doctorandus a răspuns:

A avea POS nu e o problema, exista softuri care-ti transforma mobilul intr-un POS. Problema e sa nu intri la evaziune fiscala, spalare de bani sau alte minuni.

| Wr3nch a răspuns:

Anonimu151, inainte sa dai eronat pune mana si mai citeste. Ca PFA si firma is doua diferite laughing

Nu și pentru omul de rând.

| haileewatson a răspuns:

Da, e doar pentru afaceri.

| OmBanal33 a răspuns:

O intrebare foarte buna, sper sa gasesti si tu si eu un raspuns laughing