| CARMENCITA a întrebat:

Trebuie sa primesc niste bani de la cineva din alt oras si nu stiu cum fara ca persoana respectiva sa stie adresa mea? Se poate prin posta? Sau prin Banca?

Răspuns Câştigător
| alexmircescu13 a răspuns:

Se poate prin posta, cu mandat postal sau mandat online (cu mandat online ajung banii mai repede, 1-2 ore cel mult), trebuie doar (daca in localitatea unde ai domiciliul sunt mai multe oficii postale) sa stabilesti la ce oficiu postal sa-ti trimita. Tu doar te prezinti cu buletinul si iei banii. Daca ai un card bancar, iti poate vira banii direct in contul de card, trebuie doar sa stie banca si contul. Operatiunea dureaza cateva minute.

3 răspunsuri:
| msil3 a răspuns:

Sa nu trimita prin postaa ca n u mai o sa primesti bani! Ii fyra aia cu masina...Cel mai sigur e prin banca

| emima a răspuns:

Se poate s-ai trimita prin Western Union sau prin posta(mandat postal)

| JadeT a răspuns:

Iubitha nu trebuie adresa.si eu primesc bani mereu de afara.e aceeasi chestie.cand persoana iti pune banii ii da un cod lung...tu cand te duci sa ii scoti trebuie sa dai codul ala si sa ii arati buletinul trebuie sa ai peste 14 ani. daca nu e pe numele tau nu poti sa ii scoti fiindca trebuie pers respectiva sa ii scoata ca buletinul si acel cod.care ti'l va da persoana care iti pune bani.cel mai sigur este sa ii trimita prin C.E.C.la wester union.iti ia un comison mai mare