Il poti intreba de ce te-a blocat, dupa ce iti raspunde ii spui ca te-a deranjat putin gestul lui si il rogi sa te deblocheze.
Dar de ce sa te rogi de el sa te deblocheze?
Nu mai sta cu el in banca, nu te mai consuma pentru el, arata-i ca poti sta fara el, sa vezi ce repede se vine la tine. Dar ai face bine sa ii intorci si tu spatele, la fel cum ti-a facut si el tie, sa vada cum te-ai simtit!
Nu poti sa il obligi sa te deblocheze. Trebuie sa afli de ce se comporta asa cu tine si sa ii explici ca tu nu esti genul de persoana care vrea sa isi faca dusmani.
Il intrebi cam asa BĂ DE CE M-AI BLOCAT PE FACEBOOK
Am avut si eu un prost de asta care imi venea sa-i dau cu ceva in cap
Eu te sfatuiesc sa nu intrebi persoana de ce ti-a dat block deoarece a fost cu un motiv sau asa a vrut el.Incearca sa nu traiesti in lumea virtuala si convingel sa iesiti pe undeva, sa mancati ceva sa va dristrati.Asa i-ti faci prieteni.Stii proverbul ala : "Tine-ti prietenii aproape si dusmanii si mai aproape."Daca l-ai convins si totul a mers bine probabil o sa scapi de block. Daca nu merge, atunci ia sfatul de la ceilalti colegi din clasa sau de la raspunsurile celorlalti si fa in asa fel incat sa te simti bine cand va salutati. Sper ca am fost de folos si sper sa rezolvi problema.O zi buna i-ti urez.
Intreaba-l din ce motiv ti-a dat block, iar conversatia vine de la sine.
Bafta ^^
Nu imi va raspunde sunt sigura il cunosc