anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Un magazin cu mancare pentru animale si animale vii de ex papagali hamsteri porcusori de guineea etc ar merge in interiorul unei piete? Dar un magazin cu produse naturiste gen plafar?

6 răspunsuri:
| z8 a răspuns:

Eu cred ca magazinul cu produse naturiste este indicat. In strainatate gasesti mult mai multe magazine naturiste / cap de locuitor, deci loc pe segmentul asta de piata inca este berechet. Ca sa nu mai vorbim ca la cata incredere inspira sistemul nostru sanitar, lumea se indreapta pe buna dreptate spre produsele naturiste care spre deosebire de spitalele de la noi, nu au reactii adverse. Pe tshopu' tau nu ar merge pe timp de criza, n-ai vazut ca taranii acum isi abandoneaza animalele ( ca cica nu mai au bani de mancarea lor )? Lume de... In fine, da-i acolo cu naturistele, mai peste cativa ani vreau si eu sa ma bag pe acelasi segment. Bafta! PS. Sa-mi mai lasi si mie loc pe piata, sa nu creezi un monopol laughing

| NickoS a răspuns:

La mine in oras chiar exista un magazin cu mancare pentru animale(etc.) integrat in aceaiasi cladire cu piata, dar de cate ori ma duc pe acolo nu prea vad multi clienti, cred ca a doua varianta e mai buna.

| UnicornsAreLove a răspuns:

La mine in piata este un pet-shop are de toate

| VlaxDDDDDD a răspuns:

Stau in constanta langa piata Brick...in brick sunt 3 magazine de animale care merg superrrrrrr bine! sunt pline de clienti mereu.

| bbycool a răspuns:

Merge un magazin cu animale intr-o piata.Acum vreo doi ani am fost in Bucurobor si erau nu nu magazin, cred ca 30 erau, si nu numai animale mici erau. Aveau si pui de caini si de pisici.Plafar nu am mai vazut pana acum intr-o piata.

| clad_1195 a răspuns:

Eu cred ca un plafar ar mult mai indicat.