Man eu iti ZIC NU TE AJUTA NIMENI TOTI ITI CER BANI SA PLECI iti cer 300 - 400 de euro pentru un contract + bani de cheltuiala acolo + autocarul sau avionu, hai sa iti zic cum am facut eu, eram tot ca tine imi doream sa plec dincolo la munca cum ti-am zis mai sus totii iti cer bani intr-o seara am vb cu un prieten sa plecam dincolo EL o zis ca nu vine ca nu ne gasim de munca... am plecat singur la ghici si am gasit de lucru la o fabrica de pui si acolo lucru si in prezent fara ajutoru nimanui. iti trebuie putin sange si sa ai incredere in tine nu in altii BAFTA
Bun inteleg cum sta treaba la firmele astea de recrutat personal.(te poti considera un caz norocos. si e de apreciat telul tau ). daca as ajunge in afara si as fi nevoit sa imi caut de munca as face la fel inceputul e mai greu dar uite ca in seara asta nu trebuie sa imi dai un exemplu de viata ci doar o mana de ajutor...asa ca...
Man nu iti da nimeni mana " aia de ajutor " toti isi ajuta neamurile pleaca de capu tau poate ai si tu noroc...