| Mario22222 a întrebat:

Un operator de la o sala de jocuri are voie sa-mi scaneze buletinul si sa-mi ceara o semnatura digitala?

8 răspunsuri:
| Anonymousgurl a răspuns:

Nu are voie nimeni sa ți ceara buletinul, ma refer decât la persoanele autorizate gen politia.Dar dacă mergi la angajare sau diferite activități atunci da, se cere.In cazul tău nu cred ca are voie decât probabil sa vada ca nu ești minor și ca ești pe propria răspundere.

| StoicAnalysis a răspuns:

Cam da. Sunt oameni care au probleme cu dependenta de jocuri de noroc si acei oameni s-au inscris sau sunt inscrisi intr-o baza de date. Tocmai pentru a le interzice accesul la aparate. Si scanandu-ti buletinul si semnatura digitala, te verifica sa vada daca nu cumva te afli si tu printre acei oameni.

| siriusblack98 a răspuns (pentru Anonymousgurl):

Gresit! Angajatii companiilor private din anumite pozitii cum ar fi cei de la securitate au voie sa iti ceara buletinul si sa ti-l scaneze + sa iti ceara o semnatura pentru ca nu esti pe domeniu public iar lor mai departe li se cere sa pastreze evidenta clientilor, sa faca dovada ca nu accepta minori ori persoane aflate in evidenta dependentilor de jocuri de noroc sau datornici iar acea semnatura reprezinta acordul GDPR. Nu semnezi, nu iti pastreaza datele dar nici nu te lasa sa intri pe spatiul lor privat.

| ReddY25 a răspuns:

Desigur

| KovacsB a răspuns:

Poate are nevoie de girant la vreun imprumut.

| Kufu95 a răspuns:

Da, ca să se confirme că ai peste 18 ani.

| Kufu95 a răspuns (pentru Anonymousgurl):

Ba da, are voie, trebuie să vadă, dacă el are peste 18 ani și să îl verifice în baza de date, că sunt persoane care interdicție să intre în săli de jocuri.