Operator interviu asistat de calculator
e un job part time, lucrezi de acasa cu contract de munca
daca nu ai 18 ani o sa fie nevoie de acordul parintilor
https://www.mercury.ro/......ator-cati/
Buna cred ca te-as putea ajuta.
Ma numesc Robert si fac Oriflame de 5 ani, Oriflame este o firma suedeza de produse cosmetice, ingrijire, accesorii atat pentru femei cat si pentru barbati.
Tot ce scriu aici este strict din parerea mea personala si din experienta pe care am castigat-o de-alungul timpului.
Oriflame a creat un sistem prin care noi cei care lasam cataloage la oameni din care vin comenzi primim un discount la suma totala pe care il bagam in buzunar, un castig ce poate ajunge pana la 40 %.
Dar asta nu e foarte greu pentru ca nu investesti nimic si esti propriul tau sef poti sa-ti faci propria echipa de unde iti vin si tie bani, poti comanda pentru casa produse de uz casnic mai ieftine si o poti folosi ca o afacere adunand comenzi de la cei apropiati (nasi, unchi, profesoare, secretariat, colege, colegi, si lista poate continua) astea sunt din exemple practicate de mine.
Si repet esti propriul tau SEF nu te conditioneaza nimeni, lucrezi cat vrei sau deloc, nu ai nici-o investitie insa iti poti crea o afacere, foarte tare nu?
Cum ti se pare ideea pe care ti-am prezentat-o? Chestia interesanta este ca poti incee chiar si de acum si sa nu mai astepti pana la vara
Daca vrei mai multe informatii suna-ma la nr. de TEL: 0766.233.962
Robert, te-as mai intreba daca trebuie sa ai varsta de 18 ani, pentru a face aces part-time.
Acesta este inca un avantaj pentru ca daca vrei sa te inscrii pe numele tau trebuie sa ai minim 16 ani, dar daca nu ai 16 ani se poate inscrie un parinte si sa lucrezi pe numele lui, nu este nici-o problema!
Daca ti se pare atractiva oferta mea fa-ti timp intr-o zi si contacteaza-ma pentru ati da mai multe detalii pentru ca nu pierzi absolut nimic.
TEL: 0766.233.962
anonim_4396 întreabă: