Din cate cunosc, nu mai exista abatoare de iepuri in Romania. Iar in Ungaria, firma SZIRTEK.KFT achizitioneaza platind foarte putini bani pe kg.
Pretul de piata, aproximativ, este 13-15 RON/kg.
Sunt și oameni care mănâncă carne de iepure, dar de unde să îi găsești?
Poate și eu aș mânca carne de iepure, la un preț convenabil mie.
Sunt curios daca mi-as deschide o crescatorie de iepuri in cantitati mari desigur pentru a primi si niste fonduri europene dar nu vreau sa ma apuc si sa nu fie o afacere profitabila, de aceea vreau sa ma interesez mai intai. am gasit pe internet sute de anunturi care vor sa vanda dar nimeni nu cumpara...
A primi si niste fonduri europene =vise de om bolnav la cap!
Trebuie mers pe ceva sigur, nu aiurelile care îți trec ție prin minte!
1) porci vietnamezi == niște porci mai micuți, care nu au atâta grăsime, caută pe net
2) Ciuperci comestibile, caută pe net
3) albine = miere de albine, caută pe net
http://www.porcivietnamezi.com/
http://porcusoriivietnamezi.blogspot.ro/
http://www.realitatea.net/......06156.html
http://vanzareporcivietnamezi.blogspot.ro/
http://stirileprotv.ro/......-euro.html
http://porcivietnamezi.afaceri-carti.ro/
http://www.cresterea-porcilor.ro/? gclid=CJe5-JbWkrMCFURa3godlRgAIA
http://fermaporcivietnamezi.sunphoto.ro/INFORMATII_UTILE_-porci_vietnamezi
Și cu așa ceva poți să o dai în bară, dar carnea de porc vietnamez o puteți vinde la preț apropiat cu al porcului românesc sau să o mâncați voi!
La ciuperci puteți să mâncați voi ciupercile și la fel și la miere!
Porcii Vietnamezi sunt o rasa de porci de talie mai mica fata de porcii autohtoni, acestia sunt de culoare neagra si sunt mult mai usor de intretinut in comparatie cu porcul "romanesc".
Hraniti mai sanatos, mai supli, mult mai gustosi, carnea lor nu contine colesterol, purceii vietnamezi sunt la mare cautare.
Această specie are stratul de grăsime aproape inexistent, carnea lor fiind mult mai sănătoasă, deoarece nu conţine colesterol. Porcii Vietnamezi mai sunt numiti si "porcii ecologici", deoarece acestia sunt ierbivori.
Vietnamezii sunt porci de carne fara colesterol.
Cresterea porcilor vietnamezi este mai usoara decât cea a porcilor autohtoni. Vietnamezul poate trai foarte bine cu furaje de origine vegetală, cu tărâţe, mere, varză sau iarbă pentru că porcul vietnamez este vegetarian.
Porcii vietnamezi spre deosebire de cei autohtoni nu pot atinge greutatea de 200, 300 kilograme. Porcul Vietnamez la maturitate nu depaseste greutatea de 120 maxim 130 kilograme.
Cresterea porcilor vietnamezi este o foarte buna si profitabila afacere de familie, investitia initiala se recupereaza in primul an.
Creşterea purceluşilor vietnamezi este o afacere de familie rentabilă.
Cheltuielile nu sunt mari, iar investiţiile se recuperează din primul an.
Această rasă de porci consumă mai puţină hrană zilnic, comparativ cu cel românesc.
Buna! Si eu caut o piata de desfacere, pentru iepuri, uriasi german!