| 123123 a întrebat:

Unde este mai sigur si rentabil sa depui bani in cont

Răspuns Câştigător
mlm
| mlm a răspuns:

Parerea mea ca cel mai rentabil este sa depui la trezoreria de stat, acolo esti sigur ca nu da faliment si ramai cu buza umflata.

15 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Acum? big grin )))))

Anna
| Anna a răspuns:

Sub saltealaughing

| cristi a răspuns:

Din cate stiu si am auzit profitabil si sigur este deschiderea unui depozit bancar pe o perioada fixa de timp cu o dobanda fixa sau variabilawinking

| DenissaDeea a răspuns:

Eu ti as recomanda la CEC! exista un mic avantaj iti creste dobanda, nu iti ia din bani pentru impozite sau metoda veche dar nu sigura la ciorap...

Bula
| Bula a răspuns:

Daca ai o astfel de problema, te ajut eu: da mi le mie!

| christian a răspuns:

M-am grabit, si am gresit... voiam sa spun "sa-i tin."

| christian a răspuns:

La comisioanele pe care ni le percep bancile prefer s-ai tin la cioraplaughing

cristian
| cristian a răspuns:

La CEC intr-un cont privilegiu intrucat prezinta avantajul unei dobanzi pe trepte valorice si capitalizarea dobanda.

assiris
| assiris a răspuns:

La mine. Am un buzunar supe. Este sigur si mai ales rentabil.
... Pentru mine...

| fya a răspuns:

La cec.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am un depozit "economii la vedere " la Banca Transilvania cu dobanda de 14% pe an. Fara comisioane. E super ok.Mergi pe site-ul lor si vezi, eventual compari si cu alte banci.

| bunica a răspuns:

Unde-i statu este HOTIE si nu-i siguranta, batranii spun"ciorapu este cel mai sigur.

| Krina a răspuns:

Am citit toate raspunsurile membrilor TPU.
Ma amuz un pic happy
Nu poti afirma cu exactitate ca in cutare loc/banca e sigur si profitabil.Probabil exemplele vin din propria experienta, din tangentele cu o anumita banca. Faptul ca esti client fidel CEC, ING, BT...etc.nu inseamna sa aia e cea mai tare banca.
Orice banca are o rezerva de risc.De asemenea, toate sunt asigurate si reasigurate. Daca o banca din Romania ajunge la un moment dat intr-un impas, atunci se va face infuzie de capital de la banca-mama.
Daca o banca ofera o dobanda mare si extrem de tentanta, atunci are o problema happy
Si multi fac prostia sa dea buzna, insetati de un castig mare la economiile de-o viata poate.Nu se gandesc ca poate banca are lipsa de lichiditati? Cum altfel sa-si atraga un segment cat mai larg de clienti daca nu ofera "pe tava" o dobanda mare? Acest lucru se poate datora unei politici nesanatoase din trecut:credite oferite "tuturor" (fara a analiza profilul de risc al clientului si capacitatea lui de rambursare) si majoritatea nerecuperabile.
Sigur, intr-adevar, este sa-i depui la trezorerie.
Dar bonurile de tezaur au o dobanda foarte mica.Nu se pot compara cu un depozit la termen.
Si inca ceva.La orice banca, banii sunt garantati in limita a 50000 euro.
ATENTIE! Daca iti negociezi dobanda, garantarea este nula.Se garanteaza doar conturile de economii si depozitele deschise pe dobanda standard.
Putem discuta pe privat.Nu vreau sa scriu acum referate pe acest subiect happy

| eu_4161 a răspuns:

Pai la banca nu poti pentru ca se mai fac spargeri si unii hoti jefuiesc bancile asa ca sunt de acord cu mlm