Incearca sa mergi la AJOFM (Agentia Judeteana de Ocupare a Fortei de Munca - cam asa e denumirea completa) din orasul/judetul tau! Depune acolo actele necesare si asteapta poate iti vei gasi un job. Inceara sa muncesti la un atelier de arhitectura, avand in vedere ca ocupatia ta are legatura cu acest domeniu(arhitectura). Pana cand gasesti ceva interesant, cauta un atelier de arhitectura, design interior ce vrei tu!
Mult Succes!
O seara faina!
Daniel.
Ar trebui sa incerci pe la biserici in constructie sau in renovare.Doar ei mai au bani in vremurile astea. Daca nici acolo nu gasesti nimic, cred ca ar trebui sa te reorientezi.
Succes!
Incearca sa depui un CV pe e-jobs sau poti chiar sa cauti tu pe site-ul asta. Cand gasesti job-ul care ti se pare ok, dai trimitere CV si cel mai probabil, compania respectiva te va contacta telefonic sau prin mail.
Bafta multa!
P. S. Daca ai nevoie de ajutor la realizarea contului, da-mi un mesaj pe privat si te ajut eu
La studiourile din buftea exista un departament de butaforie, ce fabrica o gramada de chestii artistice din ipsos, etc