Salut
Gandeste-te bien ce poti sa faci, ce e nevoie, care e concurenta, cu ce poti sa vii in plus (servicii mai bune, mai rapide, preturi mai mici) si cum poti intra pe piata.
Eu cu 3000 de mii de euro mi-as lua domenii de internet, altu si-ar lua licenta si-ar face taxi, altu chiosc de ziare ca nu e in zona, gandeste-te tu ce stii sa faci si ar merge in zona ta.
Bafta
Agricultura poate aduce un profit bunicel daca te pasioneaza si ai cat de cat idee despre ce faci.
Agricultura.
mi-ai raspuns cum ti-as spune eu ca maine e o zi.
dar nu stii daca va ninge, daca manci ceva dulce sau mergi in oras.
auzi ma tu de colo ce e maine?
-o zi!
am nevoie de ceva concret!
Daca esti atat de inteligent de ce nu gasesti ceva.
Eu iti dau un indiciu, nuci.
Ii dau si eu un indiciu, oua.
De gaina sau de cocos?
Agricultura poate aduce un profit bunicel daca te pasioneaza si ai cat de cat idee despre ce faci.Dar ai grija cu banii, sunt importanti, si daca ii pierzi o sa regreti!
Daca vrei sa castigi in jur de 500euro pe luna cu cei 3000 contacteaza-ma pe skype vasile.gavrilas scrie in mesaj cine esti mersi.
Din ce oras esti? vrei o asociere, as putea sa am cateva idei ca sa rulezi bani.
Sunt in Iasi
piatra neamt
da-mi mailul tau si te contactez
Vezi ca ti-am trimis mailul meu astept sa vorbim acolo.
Buna. Sincer sa iti zic,banii i-as investi intr-un domeniu vital populatiei,cum ar fi : Telefonie,Curentul electric,Gazele naturale,Apa.
Sa investesti niste bani in unul din aceste domenii,la sigur in cateva luni iti asigura libertatea financiara.
Oamenii poate nu isi cumpara o haina,o masina dar la telefon vorbeste, sa incalzeasca mancarea le trebuie, sa aiba lumina in caza la el, iar sa se spele nici nu mai vorbim.
Personal, de 1 an jumate dezvolt un proiect foarte ambitios in domeniul telecomunicatiilor, si are perspective uriase.
Daca te-ar interesa si pe tine sa iti schimbi ceva, te astept sa vorbim in messenger.
Id: achetrus
Salut!