Milionarii pot ține banii în mai multe locuri, în funcție de preferințele și necesitățile lor. Unele opțiuni includ:
Depozite bancare: mulți milionari își țin banii în depozite bancare, care pot fi asigurate de către guvernul statului respectiv până la o anumită sumă (de exemplu, în UE, banii sunt asigurați până la 100.000 de euro). În general, băncile oferă dobânzi mai mici, dar există o serie de avantaje, cum ar fi accesul ușor la bani, opțiuni de gestionare a finanțelor și posibilitatea de a obține credite sau împrumuturi.
Investiții în acțiuni, obligațiuni sau fonduri mutuale: mulți milionari investesc banii în diverse active financiare pentru a-și crește averea. Această opțiune poate aduce profituri mai mari decât depozitele bancare, dar există și un risc mai mare de pierdere a banilor.
Proprietăți imobiliare: unii milionari investesc banii în proprietăți imobiliare, fie pentru a le închiria și a obține venituri regulate, fie pentru a le vinde ulterior la un preț mai mare.
Depozite secrete: există și opțiunea de a depune bani în depozite secrete, cum ar fi cele din băncile elvețiene, dar aceasta poate fi o opțiune mai costisitoare și mai puțin transparentă.
In primul rand milionarii nu au bani cash atât de mulți pe cat crezi. Iar aia pe care ii au îi țin în bănci.
"Merita sa tii banii pe card? Sunt siguri acolo?"
1 - nu
2 - (in cont) sunt siguri
1. Nu îi țin. 2. Banii nu sunt pe card.
In banca nu poti tine multe milioane. Poți ține miliarde/
sa nu ma panichez pe viitor. Pe viitor nu are rost să te panichezi de pe acum. Fă întâi milioanele și panichează-te după.
Milionarii și miliardarii nu au bani lichizi(nici cash nici card), ci avere(locuințe, mașini, bijuterii, terenuri, obiecte de artă, companii) care este estimată. Banii pe care îi au cel mai probabil sunt în conturi bancare deoarece este foarte dificil să administrezi bani cash.
Acum trei săptămâni ziceai că ai un plan bine pus la punct să distrugi economia. Acum visezi să devii milionar?
Adevarul e ca sunt plini de milionari pe TPU...
Foarte inteligent inceput sa vi sa intrebi aici...Esti pe drumul cel bun.
In cont poti sa tii cati bani vrei, dar la depunere mereu o sa fii intrebat de unde ai banii precum si la orice tranzactie de peste 10.000 euro unde ti se va cere document justificativ (factura proforma, etc)
Magarusnoroios întreabă: