Pentru a te angaja ai nevoie sa fii de cel putin 16 ani (hai sa zicem de la 15 si 8 luni in sus).
Poti totusi sa incerci la dat pliante, du-te la mall-ul din orasul tau si intreaba pe acolo...
Nu stiu frate si eu am 14 ani si e foarte greu mai fac ceva bani *** combinati etc.dar de numca nu stiu ce sa spun
Daca pentru vara doar nu stiu daca vei gasi undeva dar vezi si tu intereseaza-te si vezi pentru varsta ta ar fi mai potrivit ceva de gen vanzatoare, baby-sitter
Pai,avand in vedere ca vacanta e pe sfarsite, ai putea sa fii bona (sa ai grija de copilul unui vecin) sau sa dai meditatii. sper sa te ajute
Nu stiu ce locuri de munca o sa gasesti dar iti recomand sa mergi pe la Orange, Vodafone, cosmote si sa imparti fruturasi, o sa primesti in jur d 5-10 lei pe ora depinde unde gasesti.mult succes>
Pai. ai putea sa lucrezi intr-o cafenea sasau la o benzenerie ori ai putea sa te angajezi in functie de hobbi-ul tau sau daca esti dispus/dispusa poti sa iti infiintezi propiul magazin cu ce vrei u:haine bratari.etc.:d sau poti la scoala sa vinzi bratari facute de tine si castigi destul de bine depindede colegi si de tine daca vrei sa inveti:d sper ca te-a ajutat ras meu
Nu poti sa te angajezi la 14 ani, e interzis prin lege si nu te va angaja nimeni. Deabia la 15 ani poti sa te angajezi dar doar cu consimtamantul scris al parintilor si nu mai mult de 3-4 ore pe zi. Poti in schimb sa incerci sa vorbesti cu rude sau veci sa faci chesti de genul sa plimbi cainele, sa stergi praful, sa dai cu aspiratorul, sa faci cumparaturile etc. si sa si platit/a dar mai mult nu poti sa faci pana la 15 ani.
Ai mai intrebat asta de 4 ori. Esti dobitoc? Nu stii sa citesti raspunsurile?
1. Se scrie 'batjocura'
2. In 2 saptamani incepi scoala. La asta trebuia sa te gandesti la inceputul verii. Dar sunt si firme la care iti da banii la fiecare sfarsit de zi : de exemplu, la impartit pliante, doua saptamani cat mai ai timp ai putea face asta. De obicei se da vreo 30 RON in fiecare zi dar lucri doar 3/4 ore pe zi, 3/4 zile pe saptamana.
Si in legatura cu varsta ta... e cam mica. Asta numai daca nu te avantajeaza inaltimea.
Tu esti prost sau fraier sau idiot sau ce dracul e de viata ta.pui o intrebare de 20 de ori. poate nu vrea nimeni sa iti raspunda ca esti copil mic mai cresti dracul si dupa aia o sa ai timp de lucru...idiotu-le.cine angajeaza copchii de astia la treaba.
Reprezentant avon
daca esti interesat idul meu este bianca. avonromania1
http://avon-romania1.blogspot.com/
ai aici mai multe detalii
@Gabba,esti o mare proasta.Ea a intrebat serios nu ca sa faci si tu misto. Daca vrei sa faci misto de cineva uitate dracu in oglinda si taci.
NicusorYo întreabă:
Lavinia_Aldea_2000 întreabă: