| BluntHitter a întrebat:

Unde pot gasi orice job remote(credibil)la 16 ani?

1 răspuns:
| RxTx a răspuns:

La vârsta asta ar trebui sa înveți sa faci ceva practic cu mâna ta. Sa schimbi rulmenți să sudezi sa dai filet la o țeavă.

Ce știi sa faci? Pt ca hai sa zicem ca eu as fi un om cu bani

Spune-mi ce știi tu sa faci on-line în cât eu să îmi recuperez salariul pe care trebuie să țil dau.
Sa recuperez inca un salariu care reprezintă taxele si impozitele ce trebuiesc plătite pentru salariul tau statului

Apoi la final când o sa trag linie să descopăr cu siguranță că am câștigat si eu măcar cât ți-am dat ție.

Uite eu chiar am bani sa iti dau tie un salariu ii am in buzunar
As vrea sa imi explici cum nu ies in pierdere ba chiar voi ieși in câștig în profit.

Sau cu alte cuvinte
Uite eu iti pun tie in mână 40000 lei azi sa zicem salariu pe o luna in avans

La sfârșitul lunii tu va trebui sa te prezinți la mine cu 4000 lei pentru asigurare tase impozite pensie sănătate
Alți 4000 lei pentru ca să am din ce să îți ofer și luna următoare salariul
Și să zicem și pentru mine un profit că orice angajator trebuie sa rămână și el cu ceva ca să îl tragă inima să faca acea afacere in continuare.

Dacă tu nu îți câștigi singur propriul salariu pentru luna următoare dăm faliment amundoi.
Nici tu nu o să mai ai job pentru că dacă ți-ai câștigat salariul atunci de unde sa îți mai dau.

Cu alte cuvinte hai ca risc eu banii pentru prima lună a ta de salariu dar alti bai nici macar un singur leu nu sunt dispus sa mai dau vreo dată în viață din bunzaul meu!
Ci tu personal trebuie să strângi din ceea ce faci acum în prima lună atât de mulți bani în cât să îți plătești singur luna următoare toate taxele impozitele și să îmi dai și mie ceva ca sa ma traga inima sa mai fiu angajatorul tau.