1. Conturile agentiilor ARR sunt afisate pentru fiecare judet in parte, deci se ofera posibilitatea de a achita direct prin ordin de plata. Sunt de acord cu faptul ca sunt si cei de la ARR ar putea fi mai CLARI, ca unii inteleg ce vor, dar se subintelege ca daca un cont este facut public, poate fi folosit.
2. Din experienta proprie spun ca se poate. Daca ne bazam pe raspunsul tau, pierdeam un examen. Au fost doua examene de sustinut si s-a platit din greseala doar o taxa. La ghiseu am primit raspuns clar CA SE ACHITA SI PRIN ORDIN DE PLATA! In doar 1 minut s-a platit taxa, s-a prezentat OP-ul si s-a intrat si in al doilea examen.
3. Gasesti mai jos un comunicat ARR inca din 2015 in care se specifica clar ca se poate.
"Achitarea tarifului se efectueaza la Oficiile Postale sau la Trezoreria Statului, individual pentru fiecare candidat, evidentiat prin nume, prenume, CNP". Contul IBAN este cont de TREZORERIE! Deci NU trebuie mers la Trezorerie pentru a achita! Se poate achita DIRECT prin ORDIN DE PLATA!
https://www.arr.ro/files/servicii/ADRESA%2034414-04.12.2015.pdf
4. Mai exista acest comunicat din 2019 care chiar daca sunt specificate anumite zile, a ramas valabil.
A se vedea bolduit
"Menționăm faptul că este obligatoriu ca ordinul de plată bancar să conțină numele, prenumele şi CNP-ul candidatului."
https://www.arr.ro/......e_pg_0.htm
5. Posta Romana isi ia comision din tranzactie. Pentru mandat s-a platit 8 lei. Prin ordin de plata nu am achitat nimic in plus, pentru ca banca respectiva nu percepe comisioane pentru clienti. Depinde insa de banca...
6. Cand e vorba de luat bani, statul are grija sa ii ia sub orice forma!
Acum te intreb pe tine... daca dupa sustinerea primului examen la care s-a folosit prima chitanta, comentariul tau ar fi fost luat de bun, atunci al doilea examen era amanat, respectiv risc de a ramane fara atestat. De aici remarca mea cu "aberatii", pentru ca desi erau CLARE pe site-ul ARR-ului conturile tu ti-ai permis sa dai sfaturi sa amane si sa sustii cu vehementa ca doar prim mandat postal, doar luand in calcul o pagina neactualizata, desi erau informatii la indemana oricui.
Eu sper ca cel care a initiat discutia la momentul respectiv sa fi platit prin banca.
Nu este corect fata de cineva care pe moment intra in panica si cauta o informatie, pana sa ajunga la ghiseu sa gaseasca una eronata.
Ai rezolvat aicea la nr afișat?