anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am gasit raspunsul pe net. Multumesc si celor care au ncercat sa ma ajute.

Răspuns Câştigător
| antonia09 a răspuns:

Buna,
Ai putea sa o donezi unei menastiri, sau unui alt lacas de cult.
Poti sa mergi cu ea la librariile care vand obiecte religioase si intreaba daca ei o pot vinde pentru tine, cu conditia sa le dai un 5% din vanzarea exemplarului.
Mult succes,

6 răspunsuri:
| 31957319 a răspuns:

Conditii propice?
Eu cred ca le ai, si nu lasa lacomia, asa ceva este nepretuit.
Consider ca ar trebui sa o pastrezi.
Si s-o dai mai departe.
Eu colectionez, carti, Am 6 sau 7 biblii, ortodoxa, catolica, pendicostal, coranul.
Detin inca 6 carti despre cunoastere, medicina, geografie, istorie.
Si cred ca aproape 200 de filme originale, legate de mafie, dragoste, si documentare.
Filmele le-am vazut pe toate multe chiar de 4-6 ori.
Cartiile nu le-am citit niciuna, dar va veni si timpul sa citesc. Deci si pentru tine ar trebui sa faci la fel.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sas, te rog sa ma crezi ca nu lacomia ma impinge sa o vand. Am multe lucruri in colectia personala si, tin la ele la fel de mult. Dar nu-mi permit sa o vad cum se deterioreaza cu timpul. Locuiesc intr-o zona cu umiditate ridicata iar asta ii este fatal. Nu-mi permit sa-i amenajez un mediu cu umiditate zero si temperatura optima.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu n-am inteles de ce ai editat intrebarea! Ca sa nu aflu si eu despre ce era vorba?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mno, ce am pierdut?

| cristinela a răspuns:

Poti incerca la o casa de licitatii.Mai sunt si aia care cumpara diverse obiecte antice si care au anunturi prin ziare, dar mai dau si tepe.Asa ca atentie.

| bnegative a răspuns:

Ce intrebare ai pus mai sus ca sunt foarte curioshappy