| LarisaChe07 a întrebat:

Unde si cum pot vinde haine si incaltaminte in valoare de 27.000$ pe care le-am purtat de 2-3 ori?

44 răspunsuri:
| LarisaChe07 explică (pentru suntserios):

Pai cam asa e. Banii aia nu-s meritul meu. Daca as fi singura, la varsta asta nu cred ca as fi in masura sa fac afaceri sau sa lucrez o luna pentru un salariu pe care l-as termina in cateva ore.

| johnnny123 a răspuns (pentru newaccountbye):

1. "nu m-am uitat peste răspunsurile oferite de persoana respectiva, doar mi s-a părut răspunsul dvs puțin jignitor și v-am explicat de ce"

Exact asta spuneam și eu:
Răspunsul meu pentru DEVdani a avut o motivație. Pentru că eu "mi-am făcut temele" înainte de a da acel răspuns.

În schimb răspunsul tău pentru mine a venit în totală necunoștință de cauză, pentru că tu nu te-ai obosit să înțelegi contextul.

2. "Fiecare interpretează Biblia așa cum dorește, important e sa o înțeleagă și sa-L urmeze pe Dumnezeu!"

Spune-i asta lui DEVdani, nu mie. El este cel care crede că posedă singura interpretare corectă a Bibliei, și că toți ceilalți se înșeală.

| VoidEternal a răspuns (pentru LarisaChe07):

Aoleu, doamne ferește. Cum sa donezi atât? Asta ar insemna chiar sa ajuti pe cineva. We wouldn't want that, would we?

Apropo, care e pentru tine diferența între o haină de 2000 de lei și una de 4000 de dolari? In afara de etichetă. Că tot copii de 12 ani din Malaezia lucrează la ambele.

| LarisaChe07 explică (pentru VoidEternal):

Pentru mine diferenta intre hainele ieftine si hainele de lux este faptul ca difera design-ul( la marcile ieftine, majoritatea hainelor sunt monotone si uneori chiar urate) si materialele ( sunt mai de calitate).
Singurul brand ieftin care ofera un raport pret-design bun, este Nike.

Hainele de lux nu sunt facute in Malaezia, Cambodia sau mai stiu eu ce. Majoritatea sunt facute in Italia sau Franta

| VoidEternal a răspuns (pentru LarisaChe07):

Exista desigur diferențe între calitatea materialului. Dar nu am zis o haină de 200 de lei. Am zis una de 2000. Aia nu e o haină ieftina. Și până la urma, bumbacul e bumbac, mătasea e mătase, exista niste praguri de la care, orice ai face unui material, nu poți să pretinzi că e mai de calitate. Nu punem la socoteală înmuierea in lacrimi de unicorn auriu, sau procesarea la lumina lunii pline când e mercur in retrograd.

Evident că o rochie de 100 de lei se simte diferit fata de una de 700-800 de euro, dar între una de 1000 de euro și una de 10.000 de euro ce diferență mai e?

Iar în legătură cu locul unde sunt fabricate, nu mă refeream la ce scrie pe eticheta. Că unei imprimante ii e la fel de ușor să tipărească "made in Italy" ca și "made in Vietnam".

Îți garantez că cel care croiește și coase efectiv o rochie de 10.000 de euro, tot salariul minim pe economie îl are, asta presupunând că lucrează cu acte. Iar diferența intra in buzunarul unui singur om, de cele mai multe ori. Minus niste cheltuieli de marketing, eventual.

Răspuns utilizator avertizat
| LarisaChe07 explică (pentru VoidEternal):

Diferentele intre o rochie de 1000$ si una de 10000$ pot fi:

1.O rochie de 10000$ poate fi fabricata din matase naturala sau brocart, care sunt mai scumpe decat materialele sintetice.
2. Cea de 10.000$ poate fi facuta de un designer care introduce elemente complexe, mult mai greu de realizat si necesita o finete mai mare.
3. Nu sunt facute in cantitati industriale, la graba. Toate rochiile de 10.000$ sunt facute manual si cu grija.
! 4. Modul in care se aseaza pe fund, sani, talie. Asta e cel mai important!

| relian a răspuns:

Daca tu ai 16 rochii sau ce or fi, care fac 27k $, intri aici si intrebi cui le vinzi laughing asta suna a basm.

Cine da atitia banii pe o haina sau pe cate spui, acea persoana nu sta pe TPU, nu sta deloc pe net, nici nu vinde acele haine, pentru ca are bani destui sa ia altele.
Hainele tale daca fac ce spui sau cit spui, nu da 2 lei nimeni pe ele laughing pentru ca nu-s haine obisnuite, iar majoritatea oamenilor poarta haine obisnuite, si pentru ca majoritatea oamenilor is oameni normali, nu de astia dusi de acasa.

Banui ca te plictisesti rau si nu stii ce sa mai inventezi, ori ai ceva probleme

| LarisaChe07 explică (pentru relian):

As putea la fel de usor sa nu le vand, dar decat sa le arunc, mai bine le dau la un pret mai mic si scap de ele, pentru ca oricum au fost purtate de 2-3-4 ori.

Probabil daca erau banii mei si nu ai parintilor, nu stateam pe TPU, dar asta e, cand voi face 18 ani nu voi mai avea timplaughing

| ALM2000RO a răspuns:

O apărut acum aplicația Vinted. Îi f promovată din ce văd. E specializată pe vânzări de îmbrăcăminte și încălțăminte. Te sfătuiesc să ți-o instalezi. E gratuită și trebuie să faci poze la haine iar prețul îl fixezi tu.
Vezi că cumpărătorii cei mai mulți îs din Polonia, ăia au mult mai multă dare de mână decât noi.

| LarisaChe07 explică (pentru ALM2000RO):

Le-am dat deja, merci oricum!

| PartialInsanity a răspuns:

Pe aplicatia Vestiare Collective sau mai exista luxuraelite.ro
Intra acolo si vezi ca nu mai stiu cum se procedeaza. Aveau pe Facebook mai demult si puteai sa vinzi diverse dar au renuntat la Facebook si si-au facut site. Bafta

| LarisaChe07 explică (pentru PartialInsanity):

Le-am vandut deja, dar ms oricum.

| CasandraPetrovici a răspuns:

Bonasera Celo i vestiti e i scarpe da vendere se serve a qualcuno mi potete chiamare su questo numero 3715380994 Sono di L Aquila 67100