| dianushka00000000000001 a întrebat:

URGENT! Ajutati-ma va rog! vreau sa devin actrita. Spuneti-mi cui pot sa ma adresez! Vreau sa merg la UNATC dar cu siguranta inainte de aceasta am nevoie de niste studii, cit de mici dar am nevoie de ele. Sugestii va rog! Puuuup:*** Funda

Răspuns Câştigător
| lety93 a răspuns:

O colega care a intrat la teatru a facut parte in timpul liceului din trupa de teatru din liceu, vreo 3 ani. Daca esti la scoala si acolo ai ceva trupa de teatru iti recomand sa te inscrii acoo. Daca nu aveti asa ceva, cauta prin orasul tau trupe de teatru unde ai putea intra. Sau iti poti face cu cativa colegi/ prieteni o trupa, puteti da reprezentatii prin oras si in felul asta vezi si cat esti de potrivita pentru cariera asta. Si daca vrei ceva cursuri: iti recomand orice are legatura cu dansul, muzica, interpretarea, dictia, vorbitul in public. Bineinteles, trebuie sa-ti formezi si o cultura in aceasta directie (sa te interesezi in permanenta de piesele de teatru moderne, sa cunosti oameni din lumea teatrului).

| dianushka00000000000001 explică (pentru lety93):

Dar nu ma pre pricep la dans si vocecrying

| lety93 a răspuns (pentru dianushka00000000000001):

Dansul il poti invata, iar in legatura cu vocea, nu trebuie sa fi soprana. Dacă mergi la teatru ai observa ca nu toti au o voce minunata.

3 răspunsuri:
| soricelulRulz a răspuns:

Pai prima data depinde de varsta ta, te poti duce la liceul Dinu Lipatti in cazul in care esti din Bucuresti, sau cauta cursuri de actorie pe net de acolo profesorii te pot recomanda unui teatru