| katy a întrebat:

URGENT! Caut doamna sau domnisoara peste 21 ani care vrea sa aiba grija de un baietel de 2 ani si jumatate in cartierul Titan.copilul mananca singur, adormea usor fara probleme.trebuie doar supravegheat, schimbat si plimbat.Am nevoie urgent de cineva in maxim o saptamana, daca e cineva doritor si poate va rog sa ma anuntati, apoi vorbim in privat restul detaliilor.

23 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Sărut mîna unde face ți cursurile de masaj? L a ce profesor? Vă multumesc mult, și astept răspunsul dumneavoastră.

| katy explică (pentru CristiDinBucuresti):

La anma terapia.esti interesat? peste o saptamana incepem iar cursurile

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru katy):

Nu,multumesc, eram curios eu tocmai am terminat cursurile de masaj și reflexoterapie. Vă doresc mult succes.

Pai si eu am saptamana viitoare examenul la reflexo.ti-ai luat deja calificarea de tehnician ai toate modulele terminate?

Da, de anul trecut am diploma.

Felicitari si eu abia astept sa termin. oricum mai am termin abia primul modulhappy

Și ave ți clienți?

Pentru inceput da e destul de bine.bineinteles ca am inceput cu cunostintele si din vorba vorba am ceva lume, sper sa mearga bine oricum nu am de gand sa lucrez la noi dupa ce imi iau diploma.macar un an sa plec happy

Bravo mă bucur și vă doresc mult succes in tot ce face ți. O zi super.

Multumesc la fel!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dar de ce esti discriminanta sexual? Ce, un barbat peste 21 de ani n-ar putea avea grija de baiatul tau? (stii tu... proiectia paterna, chestii psihologice...)
Si va mai plangeti ca n-aveti aceleasi drepturi ca noi, masculii...

| katy explică (pentru anonim_4396):

Nu am facut discriminare, insa femeile sunt mai rabdatoare cu copii decat barbatii nu te impacienta ca nu discrimineaza nimeni pe nimenihappy

| anonim_4396 a răspuns (pentru katy):

Sa fi vazut tu ce "rabdare" avea nevasta-mea cu gemenii nostri... laughing

Sa-ti traiasca.cand ai doi e mai greu.cand ai unul e greu ca ai si serviciu.eu momentan am grija de acest copil dar fac niste cursuri de masaj si mi se intercaleaza orele si nu ma mai pot duce si am nevoie urgent de cineva care sa lucreze in locul meu.iar referitor la faptul ca am zis femeie si nu barbat, automat ce esti barbat si e copilul tau esti rabdator dar nu sunt multi care au rabdare sa creasca copilul altuia. pana la urma nah.ce o fi femeie barbat nu mai conteaza dar am nevoie urgent

Mah, tu poti sa vrei ce vrei pana la urma... chestia e ca dupa noua legislatie UE e discriminant sa soliciti serviciile unei femei... zi si tu "persoana", si alegi ce ti convine, asa nu pari misandrina laughing

Pai tocmai nu e alegerea mea.mie imi este indiferent e alegerea mamicii, dar la cat e de disperata ca nu are cu cine il lasa acasa cred ca ar accepta si barbat.eu una sa fi avut copil sincer mi l-as creste singura dar na..fiecare face dupa cum vrea si dupa cum poate

Daca vrei sa ti-l cresti singura, pot sa iti fac eu unul, ca ma pricep rolling on the floor

Ei hai sa nu intindem coarda si daca vrei conversatie sa fie in limita bunului simt si ar trebui sa-ti fie rusine dupa cum spui ca esti parinte la randul tau si faci astfel de afirmatii, iti recomand sa le faci cu persoane care inghit asa ceva

Pai tu discriminezi, eu raspund cu aceiasi moneda... e democratie, nu?

Daca citeai mai bine am zis ca sunt cerintele mamei nu ale mele.e diferenta citeste de doua ori ca sa intelegi happy

Hai, nu fa botik mik, please! Doar stii ca TPU e un site de ajutor si chat de zor, ce credeai ca e? Site de anunturi si matrimoniale? Esti senioara, ar trebui sa stii mai bine...
Da' eu sunt urs panda, eu nu raportez postarile ilegale, eu doar ma joc cu zulufii celor ce posteaza spamuri si anunturi, ca la asta ma pricep.
Cum naiba ti-a venit tie ideea sa intrebi pe TPU?! Care babysitter fara job, din Titan, sta sa isi caute cariera pe TPU?

Sincer am gasit nu neaparat sa aiba experienta pentru babysitter ca asta se capata.sa aiba timp si rabdare si oricum ma asteptam sa fie unul ca tine care sa se bage in seama si acre mai mult ca sigur duce lipsa de comunicare.nu astept sa primesc neaparat un raspuns sau o solutie pe TPU.pur si simplu am ocazia sa intreb si asta am facut nu ma dor degetele sa tastez asa ca daca nu esti interesat iti multumesc ca ai citit totusi si lasa pentru altii care probabil isi cauta un job ca nu toti traiesc in roz.eu trebuie sa plec la cursuri.o zi buna!

Invata, sa cresti mare si desteapta! Dupa ce termini cursul ala de masaj, sa ne anunti pe TPU, promit sa cumpar un pachet saptamanal de la tine... uleiul il aduc eu, ca imi place doar Cacharel Satin love struck