| LaLaLa77 a întrebat:

URGENT!

Daca am cumparat ceva de pe Olx.ro si vreau sa returnez vanzatorului, el este obligat sa imi dea banii inapoi? Tin sa mentionez ca specificatiile nu au corespuns cu produsul. Multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

In mod legal este obligat si daca nu-ti restituie banii atunci poti sa-i faci plangere penala pentru inselaciune, bineinteles daca ai probe in acest sens.

| LaLaLa77 explică (pentru Ioandelasal):

Am conversatia in care am discutat mai multe amanunte despre transport si 'material'. am un numar de telefon dar care nu poate fi accesat de pe abolsut nimic si am un nume, care nu stiu daca e adevarat. Desigur. si localitatea de unde a fost trimis coletul.

5 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Daca dai peste o persoana cu bun simt ii returneaza, dar daca scopul lui a fost sa iti dea teapa atunci probabil doar cu o reclamatie la politie vei rezolva ceva.

| LaLaLa77 explică (pentru suntserios):

Multumesc mult de tot!

| untu a răspuns:

Trebuia sa fii atent si sa cercetezi atent la marfa care a putut fi folosita sau a avut defectiuni si abia a reparat inainte de a da banii! Acuma e prea tarziu, marfa vanduta nu se mai primeste inapoi!

| Oanna007 a răspuns:

Odata ce persoana respectiva ti.a dat acel produs si tu banii nu mai ai ce sa faci. Doar daca el este de acord sa iti dea banii inapoi ( dar in cazul acesta se pare ca ti.a dat teapa )