anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

URGENT! FUNDA ...Imi trebuie un raspuns in max. 5 ore, am dat din greseala o comanda si nu o pot anula. Eu nu doresc acea comanda, cum pot proceda cand ma suna sa cobor jos dupa comanda avand in vedere ca am ales urgent cargus..sau daca totusi iau comanda, adica suma este de 20 ron trebuie sa prezint buletinul sau pur si simplu dau banii mi se dă coletul si atat?

Răspuns Câştigător
| Intruder19 a răspuns:

Cand te suna curierul ii spui ca refuzi comanda si o sa o trimita inapoi la expeditor, nu te obliga nimeni sa ridici o comanda.

| aksynaievoluoy a răspuns (pentru Intruder19):

Daca am blocat numarul de telefon pentru a nu ma mai putea suna el suna la interfon?

12 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Să te uiți pe situl unde ai comandat care sunt condițiile lor de restituire și renunțare la comandă. Dacă Cargus acceptă asta, pur ți simplu refuzi primirea, iar în acest caz coletul este returnat.

| cfrtobias a răspuns:

Pai la eMAG sau unde?

| aksynaievoluoy a răspuns (pentru cfrtobias):

Makeup se numeste site.ul

| JamesWatson a răspuns (pentru cfrtobias):

0722250000

| cfrtobias a răspuns (pentru JamesWatson):

Ce dai mie?

| Ensiferum a răspuns:

Merge si fara buletin de cele mai multe ori.

| JamesWatson a răspuns:

Salut. Ai putea să suni la firma urgent cargus, poate înțeleg că nu mai vrei comanda. Eu spun să încerci.
Si da la urgent cargus cere buletinul, si eu am comandat o data de pe fashiondays si curierul mi-a cerut seria si numarul, ca să îmi dea chitanța.
Sper că te am ajutat.

| aksynaievoluoy a răspuns (pentru JamesWatson):

Dar daca ma suna ei si spun ca nu imi trebuie comanda?

| SkyRed a răspuns:

O sa te sune pentru confirmare comanda inainte sa o predea curierului. Funda?

| Andrei_Buzduga_2001 a răspuns:

Cand te suna curierul, ii spui ca refuzi comanda! Funda?

| Maria_Chiticaru_1983 a răspuns:

Dar poți refuza comanda pur și simplu. Când te sună curierul spui că refuzi comanda și s-a rezolvat.