Buna ziua,
Tranzactiile in cadrul site-ului Okazii.ro se incheie in momentul in care cumparatorul plaseaza oferta de cumparare prin apasarea butonului "Cumpara acum". In acel moment, datele de contact ale participantilor la tranzactie se trimit in mod automat si acestia pot lua legatura si pot incheia vanzarea in fara site-ului.
In cazul in care ati incheiat tranzactia printr-un alt mod decat precizat anterior, este necesar sa plasati oferta si in cadrul site-ului. Astfel achizitia dumneavoastra va fi inregistrata si in cadrul site-ului si, dupa incheierea ei, veti avea posibilitatea de a-I acorda si un calificativ meritat.
Pentru orice intrebari, nelamuriri sau informatii suplimentare legate de activitatea dumenavoastra de pe Okazii.ro, nu ezitati sa-i contactati pe colegii mei din echipa Asistenta Clienti Okazii.ro, pe e-mail la suport@okazii.ro sau telefonic la 0374.652.944 (0374. OKAZII), de luni pana sambata, intre orele 9.00 -21.00.
O zi buna,
Okazii.ro
Liciteaza pentru acordarea calificativului. este un pro si pentru tine, si pentru el.
eu am 500+ obiecte cumparate/vandute si 100% calificative pozitive
Salut,
Daca ai intrat deja in contact cu vanzatorul, si ati batut palma, nu, nu mai trebuie licitat.
lvr întreabă: