| lifeistough a întrebat:

V-ati gandit sa strangeti o suma de bani lunar pentru ca la pensionare sa va bucurati de ei?

20 răspunsuri:
| EUSIATIT a răspuns:

Pai putem stringe daca eu traiesc dintr o pensie de 530 de ron ce pot sa string. nu mi ajung sa mi platesc nici datoriile [cheltuelile casei ] plus banca. da mi un sfat sau solutie. merci

| Arthur a răspuns:

Daca iesim la pensie mai tarziu de 65 de ani, acea pensie se va numi : ajutor de înmormântare.

| JeSa a răspuns:

Nu fac planuri dinainte, că mâine nu ştiu ce se poate întâmplatongue

| Elena1234456 a răspuns:

La 15 ani sa gandesc astfel laughing. nu prea credhappy.

| mihaa a răspuns:

Idem Babalsbig grin

| lifeistough explică:

@maryknows copiii ii faci nu ca sa te ajute la batranete ci ca sa te bucuri de ei si eu de aia strang ca sa nu ajung ca EUSIATIT!

| AvalohAlyn a răspuns:

O sa-mi fie suficienta pensia ca sa supravietuiesc. Cel putin sper.Eu sincer nu sunt omul care poate strange bani.Sa speram ca vor fi job-uri mai bine platite in viitor, ceva in domeniul IT, asta sper.

| powergirl a răspuns:

Nu tu te-ai gandit?

| BlueByte a răspuns:

laughing, traieste-ti viata, lasa economiile, ca daca ajungi batran, banii nu-ti mai folosesc la absolut nimic, si ai sa vezi ca ai trait degeaba, ca nu te-ai distrat cu banii pe care acum, nu mai ai ce sa faci cu ei!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Inca nu m-am gandit, deoarece sigur va creste/scadea euro pana atunci laughing.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da pana acum am 0, 00000000001 pana la anul poate o sa am 0, 00000000002

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, recunosc ca nu de la o varsta frageda, de aceea am hotarat sa fiu propriul meu sef si sa pun un mecanism financiar ( nu plan de pensii si nici afaceri piramidale) sa functioneze chiar si fara prezenta mea, de la un moment dat, bineinteles ceva legal la care platesc taxe si impozite.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O intrebare inteligenta, dar sint curios de unde ti-a venit ideea... La nivel mondial se discuta tot mai mult despre desfintarea acestor pensii si raminerea pe cont propriu, ca pensii private sau chiar fara.
Avantajul major ar fi ca in timpul cit lucrezi vei cistiga bani mai multi, dezavantajul este ca va trebui sa te gindesti serios cu ce traiesti cind incetezi munca. Asta inseamna ca ori cotizezi la ceva particular, ori iti faci o mica afacere ce poate aduce bani ...in tot cazul trebuie sa " te misti "
Problema este ce facem cu cei care sint inconstienti si se pot trezi " la pensie " fara venit? Cu aia ce facem, din ce traiesc? Ceva interesant ...http://facultate.regielive.ro/......24572.html

| miauu a răspuns:

Pana ma pensionez eu.
laughing
se devalorizeaza baniii
suma cu care acum as face multe, atunci nu voi face nimic cu ei

| Puiutz a răspuns:

Inca nu strang pentru pensionarelaughing
Mai am mult si binelaughingbig grin.
Dar si eu strang banutzi si cand vad un lucru frumos sau vreau sa fac un cadou unei persoane dragi stiu ca e luat din banutii mei si e mai bine asahappy.
E tare sa economisestihappy.

| L a răspuns:

Nu m-am gandit laughing. nici nu as vrea sa economisesc de la varsta asta pana la pensie.Economiile pe care le mai fac. merg pe haine, machiaje etc.`

| dynasmile21 a răspuns:

Acum ma gandesc cum sa strang bani pentru a ajunge in India ca voluntara big grin

| PA21345678i9 a răspuns:

Mai am destul pana la pensie.Nici nu am din ce bani sa stranglaughing Inca sunt in mana parintilor.Pana ajungi la pensie trebuie sa adunii bani pentru propria ta facultate, pentru o casa a ta, o masina, dupa care urmeaza celalalt pas in care nu mai aduni bani pentru tine ci pentru copii tai! Trebuie sa ii dai la o scoala buna sa ii ajuti sa isi creeze viata si sa aiba tot ce le trebuie. Iar numai apoi ajungi la pasul in care pensia intra in joc, insa atunci chiar daca nu ai destui banii copii pe care iai crescut o sa te ajute la randul lor cum iai ajutat tu ca sa se ridice in viata! Ganditiva mai bine inainte sa veniti cu ideei de genulwinking

| toffy a răspuns:

Niciodata... dar ma gandesc.sa-mi strang bani sa-mi iau haine in fiecare luna laughing) la batranete vreau sa fiu intretinuta de sot

| 007 a răspuns:

... e o idee buna. dar nu stiu daca toata lumea poate sa fac un astfel de sacrificiu in momentul actual.