anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Va cade guvernu` Boc?

14 răspunsuri:
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Guvernul Boc nu va CADEA, pentru ca se vor gasi mereu destui lingai care sa voteze impotriva motiunilor de cenzura. Asa ca poti sa stai linistita.

| Arthur a răspuns:

Nu cred. Am impresia că se face tam-tam doar de dragul imaginii. Nu cred că ar muri cineva de bucurie să guverneze cu buzunarele goale.

| djhateme a răspuns:

Parerea mea strict personala este ca nu, mai ales dupa ultimele voturi din parlament, motiunea de cenzura a cazut, au fost 190 pro si 230 contra caderii guvernului boc si a taierii salariilor.deci de acum sa ne asteptam la bani mai putini de la parinti tongue

| Drums a răspuns:

Nu! ce rau imi paresad

| razvanell a răspuns:

Eu personal nu cred straight face

| ELD a răspuns:

Nu din pacatehappy a cazut acea motiunetongue impotriva lui

| Ilusion :X a răspuns:

Nu, m-am uitat pe Tvr1, si nu! cryingcrying Mai bine ne-am muta din tara asta! Nimic scrie pe Romania!
Cum se poate? Altii au pensia 80 de Ron, salariile 1 milion. crying
Nu mai are rost. Jos Boc, jos Basescu, jos Partidul.

| alandala a răspuns:

Sper ca in curand va pica happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu v-a cadea prea curand! Dar daca va cadea cumva, oricum va fi ales din nou de Basescu, deoarece presedintele are dreptul sa aleaga prim-ministrul!
Concluzia:Cat este Basescu presedinte este si Boc prim-ministru.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

A inceput o Revolutie a constiintelor noastre.
Avem nevoie de competente, pasiune, in ce facem.
Trebuie sa spunem NU trecutului si prejudecatilor!
Eu militez pentru schimbarea cetatenilor tarii, dar TU?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ce importanta are daca va cadea sau nu cind situatia va ramine aceeasi? Imi place de ei ca si-au asumat riscul primelor masuri chiar daca m-au atins pe undeva. N-am stupid inca?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

buna
cf
amrshrif78@yahoo.com

| adryanb27 a răspuns:

Fratilo d c draq i/ati votat? nu inteleg treaba asta cu motiunea si cei din opozitie. s stea in banca lor, si sa ii lase sa conduca, sa dea foc si la tara daca asa vrea base, vor veni iar alegeri, asa ca lasa/tii fratilor sa isi faca treba, buna rea cum e! asta e psd/ul, cel care ne/a facut sa strigam acum d foame!

| pisioi a răspuns:

Nu.

Întrebări similare