Dap, o citesc de mult timp, imi iau toate numerele. E foarte interesanta deoarece afli multe lucruri despre vedete. Si posterele sunt super cool, am colectie!
Mi-a placut numarul speial cu postere rock. A fost o surpriza, si chiar m`a bucurat foarte mult! In rest imi place, si citesc numai articolele care ma intereseaza(cu rockeri). Nu imi place ca are mereu numai Justin Beaver, Lady gaga, miley cyrus&co. Dar o cumpar, in speranta unor articole si postere bune.
Imi place mukt Mai ales ca are multe postere si articole interesante cu artistii mei preferati
Daruieste celor dragi un cadou ecologic de la Greenpeace: pixuri din hartie si plastic reciclat, semne de carte imprimate pe hartie reciclata (cu vapoarele Greenpeace), brelocuri, sireturi si tricouri inscriptionate. Comanda acum doar la Greenpeace Shop: http://www.greenpeace.org/romania/shop
Este una din cele mai infecte reviste. Popcorn, Bravo, Bravo Girl, Cool girl sunt niste reviste de prost gust care au poze trucate, articole stupide, si care va mananca banii. Chiar credeti ca tot ce scriu ei despre haine, artisti, etc. sunt la moda sau "e super tare"? Daca raspunsul vostru e da, atunci sunteti unii dintre devoratorii de aberatii, minciuni si barfe.
Imi cer scuze daca am deranjat pe cineva dar asta e adevarul si parerea mea.
Da, revista PoPcorn e interesanta. In fiecare luna da barfe si nouati in ea. Deci da, imi place.
E super tare! Pana acum cea mai tare a fost numarul cu Rihanna! Nu pentru ca are informatii despre ea si pentru ca are despre my favouri singer: Myley Cyrus. E super tare!:X:*
Da, imi place, dar nu imi place rubrica despre sex, chiar nu inteleg ce cauta acalo si oricum intrebarile sunt stupide si trase de par. Asa ceva se discuta in familie, nu in mass-media.
Mda e foarte interesanta
Ne povesteste despre viata vedetelor
Si da imi place tare mult
Sunt multe chestiute despre vedete pe care noi nu le stiam
Are o groaza de activitati amuzante :
Teste
Muzica
Fan Club
Horoscop
Dragoste
Etc Etc ...Etc
XoXo Funda?
Mda...pentru ca e la moda...si la zi acolo scrie tot ce vrei sa afli despre vedeta preferata, afli ce te intereseaza.deci asa ca e miisto, bv. faci o alegere buna cumparando