Pai...
Incearca sa le imprietenesti pe ele...sau sa iti imparti timpul astfel incat sa stai cu amandoua, fara ca niciuna sa se supere pe tine. Succes!
Spanzurate glumeam pa nu stiu incearca sa o convingi ca daca ea este certata cu cineva nu inseamna ca esti si tu sau nu mai vb nici tu cu acea fata.
Offf, se mai intampla.Ar trebui sa incerci sa ii explici cumva(prin sms daca nu vrea sa vb cu tine) ca ea e prietena ta si nu acea tipa cu care u doar ai vb asa, un pic. Spune-i si u ca ai avut nevoie de o informatie de la ea, ca nu iti este ca o prietena adevarata. Ceva doar salut-salut si atat. Spune-i ca nu ai stiut ca o sa se supere asa. Fa-i cadou ceva ce-i place, ca s-o mai imbunezi un pic
bafta!
Nu ar trebui sa incerci sa te mai rogi prea mult de ea incarca sa faci si u pe suparata si ai sa vezi cum va veni repede la tine. dc nu merge iti sugerez sa ii faci un cadou, poate merge succes
Pai nu te intrista daca nu te baga in seama trimitei un sms de genu:,, Imi pare rau! dar promit sa nu se mai repete suntem prietene de atata timp tin la tine ca la o sora, miar parea rau daca te-as pierde crede-ma ca imi pare rau te rog mai gandeste-te daca vrei sa fim prietene! nu cred ca te simti bine ca ne-am certat aduti aminte de amintirile noastre minunate crezi ca ma poti ierta :*:*:*:*''