Te ştergi la c*r cu banii, câtă modestie... eu să fii fost în locul tău mă plângeam de "inteligenţa" pe care o deţin, nu de cât de gros este portofelul.
Vrei să scapi de bani? )
Tu cred că nu ști valoarea banului frate! Alții nau și tu vrei să scapi. ) Foarte tare!
Poti sa-mi dai mie banii tai, ca n-am cu ce sa platesc chiria si raman pe drumuri.
Sti cum facem...ks nu fie prea greu portofelu` imi dai mie 95% din el.si u ramai cu restul si...d restul` iti cumperi niste bomboane:X
Vezi ca pe TPU se face o reclama la unicef doneaza si tu acolo toti bani si gata sau doneaza cuiva care n-o sa faca ca tine spunand ca e prea bogata
Arunci tot pe fereastra...ce necazuri au uniiDoamne fereste ce intrebari pun unii...
Am vazut eu pe TPU multe intrebari dar asta-i cea mai tarerepet:ce intrebari pun unii
Frate, da' cati ani ai? (10?) Numai copii aia mici se dau mari si spun ca sunt prea bogati, ca ei au nu stiu ce si nu mai stiu cate. M-am saturat de oameni ca astia. Si acum nu trebuie sa ne iei drept niste sarantoci. Numai bine!
Asteapta sa vezi un porc care zboara, dar fii atenta pentru. ca ai sanse sa-ti cada porcul in cap si sa nu-l vezi SUCCES
Daca esti fericita bogata, ramai bogata. Daca nu imparte-o cu altii care chiar au nevoie.
niku007 întreabă: