Pai intereseaza-te la un bar / terasa se castiga bine. sau daca nu poti imparti pliante de la kaufland, plus etc.dar la 15 ani ai tai eu zic ca la terasa este cel mai bine sau un bar. Succes :* funda?
Du-te si tu la un magazin mai mare sau mal sau poti lua ziare de la METRO sa vb cu cineva de acolo sa imparti ziare sau ceva avon sau oriflame succes
Mai rabda pana la 18 ani atunci faci ce vrei tu, magazinele si intreprinderile nu au nevoie de pustani ci persoane adulte.
Poti intra pe www.freelancer.com faci bani online...dar trebuie sa stii multa engleza...
Hm...
Poti sa te faci reprezenatant avon...
Poti sa te faci chelnarita intr'un/o bar/terasa poate chiar si restaurant dar asta depinde si de omul care te angajeaza... nu toti sunt de acord cu minori
ca angajati...
Poti sa imparti pliante, sa vinzi ziare, chiar si sa speli parbrize...
Daca te descruci bine pe calculator te poti angaja la o sala de net
Poti face bani pe net...
Http://uchm-muncaladomiciliu.blogspot.com/......ciliu.html job acasa de la 14 ani in sus si nu cere prea mult decat sa insiri margele. aper ca ti-am fost de ajutor
Am vazut ca, cauta chelner la Subwey 2.Adica langa Ateneu. Poti sa te duci sa te interesezi. Funda, te rog?
ANGAJAM BAIETI SI FETE PENTRU IMPARTIT PLIANTE
Firma recruteaza angajati din toate orasele mari din tara (peste 30.000 loc.), angajarea se face dupa un sistem american pentru astfel de joburi.
ANGAJAREA SE FACE MUMAI PRIN SITE:
http://imparte-pliante.ucoz.ro