| Blnda17 a întrebat:

Va rog frumos daca ma puteti ajuta:am nevoie urgent de 150 lei si nu reusesc sa fac rost de ei. Dati-mi si mie niste idei insa fara sa cer ajutorul parintilor deoarece nu au si nu trebuie sa afle ei problema mea oricum. Dati-mi orice idei ce as putea vinde din obiectele mele sau orice idee este bine venita.Sunf foarte disperata in acest momentsad. Multumesc

Răspuns Câştigător
| Piku a răspuns:

Cati ani ai? Ai putea sa te angajezi la un magazin alimentar vei stranga cativa bani iti pastrezi alocatia daca ai pana in 18 ani, iti vinzi lucruri care nu iti mai trebuie prietenilor happy spune ca ai nevoie de bani si daca vor sa cumpere, mai cerele din cand in cand parintilor ca sa mai aduni. Inca o idee daca esti la scoala sau la liceu le faci masaj colegilor 10 minute 10 mii sau 20 de mii 3 lei vezi tu o sa gasesti, daca ai imprimanta scoate poze cu actori sau ce prefera prietenele tale si da-le cu 5 mii 1 leu, le ceri parintilor bani sa te duci in oras cu fetele dar tu pastrezi banii... daca te trimite la magazin le spui vreau si eu bani sa imi cumpar guma sau nu stiu ce, ii zici ca nu ai gasit si pastrezi bani sa iti cumperi altadata dar tu pastrezi baniwinking sper ca te-am ajutat!:* fundita?puppy dog eyes Pupkiss

4 răspunsuri:
| urgentr a răspuns:

Iti spun acum:

Apache
| Apache a răspuns:

Pai daca te-a mancat in cur ce sa iti fac? cere la parinti frate!
nu stiu daca realizezi...dar una este sa datorezi bani la cineva si alta e sa iti minti parintii si sa incepi sa vinzi lucruri din casa pentru a plati...
daca nu zici adevarul o sa ai de suferit ...crede-ma!

| urgentr a răspuns:

Poti sa nu le zici nimica parintilor dar:
poti sa faci desene sa la vinzi familiei,poti sa ceri bani pe notel bune din acest semestru
poti sa mergi la second hand si sa iti vinzi hainele vechi,mici etc.
poti sa mergi la targul de vechituri si sa iti vinzi lucruri
poti da anunt ca vinzi:telefon,bicicleta,skateboard etc.
poti cere bani parintilor spunandu-le ca e ziua unei prietene
te poti imprumuta de la un copil
poti construi decoratiuni de paste si sa mergi afara si sa la vinzi la lume
poti dk ai caine de rasa si are pui poti sa ii vinzi
poti sa iti mai vinzi bratari,inel,medalion d-ale tale sau sa confectionezi tu
poti sa mergi cu carti de cand erai mai mica la anticariat si sa le vinzi
iti poti minti parintii ca tb sa dai fondul scolii
poti merge la un vecin si sa il ajuti cu tb prin casa si sa iti dea bani[asta poti face si cu>bunicii,parintii, unchii, etc]dar sa nu le spui

oricum sper ca te-am ajutat.cel mai bine ar fi sa le zici parintilor ca ai o problema si ca iti tb bani si sa le zici ce tip de problema sau nu. sper ca te vei descurca.

funda>

| AndreiC a răspuns:

La varsta ta numai parintii sunt solutia. Si ca sfat: nu mai intra in rahaturi pe care nu le poti controla.