Rusinos sa te apuci si de mintit, mai ieri aveai 16 anisori
"în 19 Septembrie | LucaZzN a întrebat:
Va salut! Am 16 ani îmi place șoferia..."
https://www.tpu.ro/......in-liceul/
Mai are rost să vă spun de ce am trecut 17 în loc de 16?
Ca sa minti, evident si sa te faci de rusine.
Trebuie sa repet? Chiar nu se intelege de am scris 17 in loc de 16? : ) ) : ) ) Va mai las sa va ganditi. Iar legat de : "sa ma fac de rusine" nu stiu cati ani aveti, dar asemenea gandire e greu de imaginat... fara suparare.
In loc sa repeti, mai bine editezi topicul cu cifra corecta: 16 ani!
Nu obișnuiesc să dau explicații oamenilor care nu înțeleg lucruri simple si care incep subiecte de cearta din orice, dar pentru tine fac o excepție: am implinit 17 ani. Greu de priceput, nu? Ar fi fost mai matur să întrebi dacă am împlinit ani. Dar fiecare își arată nivelul.
Pacat ca nu ai primit educatie pana la varsta asta, ca-i greu sa te faca omul sa intelegi, sau poate nu ai capacitatea intelectula si atunci ar fi explicabil.
baiete, fiindca pe langa mine tu esti doar un copilas fara prea multa educatie si bun simt, trebuie sa intelegi ca atunci cand esti prins cu minciuna iti ceri scuze sau taci si din gura, dar tu continui sa comentezi, semn ca nu esti constient de situatia rusinoasa in care te-ai pus, ori nu esti capabil intelectual, sa intelegi situatia in care esti.
Invata sa fii respectuos, ca nu stii niciodata cu cine stai de vorba, cel putin online siasta iti poate afecta viata si cariera, intr-un viitor apropiat.
Nu ai de unde să știi cine sunt sau ce educație am primit, așa că atacurile personale nu fac decât să arate cât de mult îți place să judeci fără să cunoști. Am observat că și pe alte pagini comentezi la fel de aiurea, poate ar trebui să-ți recitești mesajele înainte de a le posta. E greu de înțeles cum nu pricepi că am schimbat din 16 în 17 pentru că am împlinit anii. Te iei de oameni fără motiv și ar fi mai bine să îți revizuiești propriul comportament înainte de a da lecții. Eu am încercat să păstrez discuția civilizată, dar nu am cu cine. Succes în a-ți păstra calmul și respectul în discuții!
Ar trebuii sa inveti sa-ti revizuesti comportatmentul si vocabularul, fiindca cu atitudinea asta iti vei crea numai probleme in viata si vei pierde intotdeauna, daca parintii tai nu au fost capabili sa te educe pana acum.
Pune mana serios pe carte si invata, lasa abertatiile cu companiile si studiile de piata, ca bati campii inutil la anisorii astia, in loc sa inveti pentru scoala, acolo unde chiar ai nevoie sa studiezi.
Pentru munca de soferie, pe care ti-o doresti atat de mult nu ai nevoie de scoala multa, fiind suficient 4 clase, cat sa stii a citi si scrie, doar varsta sa fie legala si categoric soferia este a ta!
TiggerO întreabă: