| AlexAND1 a întrebat:

Va salut.
As dori cateva sfaturi in legatura cu deschiderea unui restaurant.
Precizez ca il preiau, nu il deschid de la 0.
De investit ar fi initial:
Tapet/vopsit pereti/tavan
100 scaune, 5-6 fotolii + mese pentru 120 pers
La etaj sala de biliard + mic barulet + 2-3 masute cu scaune ( 2-3 mese de biliard )
Seturi de decoratiuni nunti/botez etc.
In principal asta ar fi nevoie.
Linia de utilaje din bucatarie momentat o tin pe un plan separat, pana gasesc o oferta concreta pentru o linie completa.
Ce m-ar mai interesa este cam cat pe luna duce gazul, curentul, apa etc ( utilitatile ) la un local de 120 pers sa zicem? Deschis de dimineata pana seara la ultimul client?
Alte costuri suplimentare pe ce ar putea fi? ( exceptant vesela )
Multumesc anticipat pentru raspunsuri.

1 răspuns:
| Gabi_Popa_1973 a răspuns:

O casa ca amea consuma aproape 2 milioane pe luna si suntem 4 persoane.Asa ca socoteste 120:4 ori 2milioane. Sper ca te-am ajutat!