| Nimeni1203 a întrebat:

Va salut, de ceva vreme ma tot gandesc sa deschid o spalatorie auto self start up nation prin fonduri europene, neavand un in zona unde locuiesc si fiind foarte circulata m-am gandit ca ar prinde bine, problema e ca nu am un teren eligibil si m-am gandit sa inchiriez unul sau sa l iau prin concesiune de la primarie si am nevoie de cateva sfaturi, cum s ar proceda mai exact si daca am sanse, este complicat procesul pentru fonduri cu terenul nefiind al meu? mentionez ca am 20 de ani

4 răspunsuri:
| DenDenX a răspuns:

E o idee buna de afacere dar ai ceva venit ca sa începi?

Știi că dacă deschizi o afacere o să cam dai din buzunarul tau o vreme până apar clienții

Știu multi care au încercat acest tip de afacere și cu toate că nu au închis încă afacerea nu prea merge.i
În sensul că nu vin oamenii.

Dar dacă crezi că e de viitor poți încerca până la urmă ai de pierdut bani..atât

Legat de teren:

•Închiriază unul
•Concesioneaza un teren de la primărie

Ai variante

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru DenDenX):

Vezi ca exact asta intreaba: "cum s ar proceda mai exact "

| Violleta2022 a răspuns:

Fondurile europene se dau cam 55-60% tu trebuind deja sa ai cei 40% depusi in banca, pe langa locatia inchiriata pe termen lung, chirie achitata, oate aprobarile de functionare a spalatoriei auto (sanepid, pompieri, apa si gunoi, itms samd).
Trebuie sa ai angajati fiindca aceste fonduri se dau numai cand se face productie sau servicii si creezi locuri de munca.

| Nimeni1203 explică (pentru Violleta2022):

De bani stiu, merge facut si prin credit punte in caz ca e cineva aici care nu stie treaba asta sau nu are banii stransi si cat despre numarul de angajati acesta trebuie sa fie minim 1 loc si ma pot trece pe mine